Kesäloma oli ja meni


Lämmin kiitos edelliseen postaukseen kommentoijille, kävin kurkistelemassa kommenttinne ja laittelen pikaisesti muutaman rivin ja kuvan kesälomatapahtumista.
Kiiruut näyttävät jatkuvan viellä ainakin vähän aikaa. Loma meni todella nopeasti, mutta oli mukava ja antoisa.

Alkupäivinä retkeilimme Seitsemisessä kuten edellinen postaukseni kertoo.
Sen jälkeen muutama päivä kotona tavaroita pakkailemassa ja sitten kiiruhdin muuttamaan kummitätiä palvelutaloon vesivahinkoremontin alta.
Taas kotona muutama päivä ja seuraavaksi matkasimme kukin suunnaltamme Ähtärin  mökille siskoviikkoa viettämään.
Siskojen lisäksi paikalla oli tietenkin äitiliini ja pari aviosiippaa ja kolme koiruutta.
Nautimme kuutamo illoista, nuotiotulista ja kynttilöistä rannalla, saunoimme, grillailimme, välppäsimme valokuvien kanssa ja jutustelimme mukavia. Valokki ja Valoru soittelivat Bodhrán rumpujaan ja huilujaan... aah, mulla olis ihana videonpätkäkin mutten saa kuvaa ja ääntä menemään samassa tahdissa... tiedä mikä siinäkin on vikana ;(.

Äitiliini 91v kalasteli järvellä, poimi marjoja ja sieniä... Vaikka kuinka yritimme sanoa, että ota nyt rauhallisesti ja lepäile... niin ei aikaakaan kun mummuli mennä hyssytti sauvojen kera jo johonkin suuntaan. Sanoi, että on niin mukavaa ja mielenkiintoista tutkiä, että mitähän tuo ja tuon mättään takaa löytyy. Ymmärrän kyllä häntä ihan täysin, mutta silti vähän pelottaa kun on jo jotenkin niin hauras ja hengitys ja voimatkin on välillä tiukalla. Mutta en mistään hinnasta voisi hänelle sanoa ettei hän voi enää mennä..
Yhtenä päivänä karkasimme siskoissa Virroille, kävimme hurmoskierroksen Helmien Talossa.
Kaikilla oli erinäinen määrä ihanuuksia kun sieltä iltapuhteella takaisin mökille hurautimme.
Kiitoshalaukset siskoille Valorulle, Valokille,Seijamarjatalle ja äitiliinille kivoista hetkistä kanssanne.
Siskoviikko loppui Torstaina, kun oli kiiruhdettava pakkaamaan Kuusamon tavaroita.

 
Kuusamossa sitten vierähtikin todella mukava viikko.
Loppujen lopuksi reissu toteutui kahdestaan Valokki-siskon kanssa.
Retkeilimme hiljaksiin sisaren jaksamisen mukaan ja valokuvailimme  paljon, joimme nuotiopannukaffeja paistoimme makkaraa ja söimme eväitä.
 
 Killistelimme koskien kuohuja ja kuukkeleiden touhuja. Nauroimme itsellemme ja toisillemme vedet silmissä... ollaan me vaan semmonen "surinamuoripari" jotta oksat pois:).

Kuusamon viikosta laitan vielä ihan oman postauksen kunhan saan kuvat välpättyä. Elokuussa tuli otettua yli kolmetuhatta valokuvaa (enempikin jos diskatut lasketaan) tästäkin määrästä vielä diskataan kunhan ehdin niitä kunnolla tutkimaan.

Nyt on sitten jo muutama päivä töissä takana ja  heti viikonloppuna taas kruisailtava Ähtäriin kummitädin asioiden takia.

Mukavaa viikonloppua teille kaikille toivottelen jo nyt sillä olen taas sähköisten vempeleiden tavoittamattomissa ensiviikkoon.

Kommentit

 1. Oletpas ollut ehtiväinen lomallasi:)
  Toivottavasti ehdit "lokakuun viikonloppuunkin"...;)
  Kuusamon kuvia onkin mukava odotella, sieltä kun tuli aikanaan aloiteltua omat reissut...:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita lomakuvia ja Paljon, niissä on pitkäksi aikaa käsittelemistä. Ähtärin kuutamokuvat ovat tunnelmallisia, voi kun saisit sen videon onnistumaan tänne.
  Kuukelit ovat aina yhtä symppiksiä, tällä Virroillakin on muutama kuukkeli, yritän tänä vuonna saada opastetut kierroksen kuukkelimetsään.
  Olette käyneet tässä ihan lähellä, Helmien talossa. En ole vielä rohjennut mennä sinne, pelkään sortuvani kaikenlaisiin ihanuuksiin:)
  Innolla odottelen Kuusamon kuvasatoa.
  Hyvää viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Maailma on niin kaunis. Peikosta.

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia lomatunnelmista, mikäs noissa maisemissa on retkeillä.

  VastaaPoista
 5. Kuukkelit, niinpä, ne ovat olleet mukavana seurana monella vaelluksella. Upeita kuvia ja maisemia ja tulipa taas melkoinen vaellusvietti mielen kammioihin...:)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi;
  Kiitokset kommentistasi, juu haipakkaa on ollut. Kyllä minä vähän silläsilmällä ko viikonloppua olen katsellut että lähteisin käymään. On kyllä aikasta pitkä matka täältä meiltä.. no katsellaan miten käy.

  Manteli:
  Kiitos kommentistasi. Kävimme tosiaankin sinun kotikonnuillasi melkein, sanoimmekin että pitäis laittaa viestiä ja pyytää että mennään yhdessä johonkin kuppilaan kaffeelle käymään :) Helmien talossa sortuu ihan varmasti;).

  Isopeikko; Olen samaa mieltä peikon kanssa.

  Ari: Lämmin kiitos kommentistasi. Kyllä noissa maisemissakin viihtyisi vaikka miten pitkään... työ vain haittaa näitä harrastuksia.

  Pitsit sekaisin. Kuukkelit olivat tällä retkellä yksi pääosan esittäjistä. Niitä oli jokaisella evästauolla poseraamassa. Rohkeitakin olivat, söivät nakinpaloja Valokki-siskon kädestä. Minulla on sama vaiva.. siis kunnon pitkälle vaellukselle on niin mieli... toivottavasti ensikesänä pääsisi.

  VastaaPoista
 7. ihana katsella raatikan tuttuja maisemia ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti