Ruokatunti lenkkeilyä ja pyöräilyä

Kesä  se vallan yrittäää sujahtaa ohitse työnmerkeissä, mutta onneksi muistin taas ne talven mukavat ruokatunti kävelyt kameran keralla.
Nyt tein itselleni ison salaatin ja eväsleivät mukaani. Ajaa hujautin rantaa lähinnä olevalle parkkikselle ja siitä käveleskelin rantsuun.
 Söin eväät suurella nautinnolla, katselin auringon ja tuulen kuvioita merenlahdella ja kalatiiran kalastuskuvioita..

Ruokailun jälkeen kävelin pienen lenkin kameran kanssa, ja sitten  pitikin jo kiiruhtaa kovalla vauhdilla takaisin työpöydän ääreen. Mutta kyllähän piristi.
Tämän saman ruokatunti kuvion toistin kahtena päivänä viimeviikolla

Viikonloppu kului taas johonkin... ei mitään järkevää tullut tehtyä, pyykkiä ja oleilua. Markon luona Jere-poikaa kävimme tervehtimässä. Sunnuntaina iltasella sain itseäni niskasta kiini ja kävin ajelemassa pyörällä pitkän lenkin. Pysähtelin välillä ja kuvailin viljapeltoja ja näitä putkiloita... mitä lie ovat...

Valoa, iloa ja lämpöä viikkoosi.

Kommentit

 1. Kummasti pikkuhetkinen luonnon helmassa antaa uutta puhtia työpäivään. Ihania valokuvia olet kuvannut jälleen! Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kauniin kesäisiä tuokiokuvia. Että pyöräilylenkkien tuloksia, hienot ovat pyöräilymaisemasi ja tallella tuttu varmuus ja taito ottaa kuvia...:)

  VastaaPoista
 3. Virkistää kummasti hieman irtautua työpöydän äärestä,jaksaa sitten loppupäivän uurastaa. Ei ole lepohetki turhaan mennyt, siitä on nämä kauniin rauhalliset kuvat osoituksena.

  Sitä valoa ja lämpöä myös sinun viikkoosi;)

  VastaaPoista
 4. Varmasti voimaannuttavia tuokioita nuo paussit!
  Lempeän kesäisiä kuvia, tuntuu hyvältä näitä katsellessa <3

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita maisemia, paremmin saa lähdettyä ruokiksella ulos varmasti noihin maisemiin (kuin minulla, asfalttipihoille...) Samoin viljapellot ja putkilot, kaunista!

  VastaaPoista
 6. Hyvä, että olet ottanut jälleen ruokapaussiretket päiväohjelmaan. Katkaisee mukavasti päivän, iltapäivä kuluu varmasti paljon kevyemmin, tai on energiaa paremmin. Kauniita, herkullisia kollaaseja keräsit eväskoppaasi :)

  VastaaPoista
 7. Peikko tekee toisin joskus päin. Se piilottaa häntänsä ja lähtee kaupungin helmaan syömään jotain.

  VastaaPoista
 8. Kaunis kiitos teille jokaiselle yhdessä ja erikseen lämmittävistä kommenteistanne.
  Kyllä minunkin työpaikkani ikkunasta näkyy pelkkää betoniseinää joka puolella, mutta noin viidenminuutin automatkan päässä on onneksi tuo paratiisi. Turhan harvoin tulee vain lähdettyä sinne.

  Onneksi en ainakaan vielä ole unohtanut itseäni rantsuun loppupäiväksi.. (siltävaralta on kännykässä piippaus 50 minuutin kuluttua, että muistan lähteä hiippailemaan töihinpäin).

  Eväiden syöminen tuolla kaupunginlaidalla on niiin rentouttava juttu ja mahdollista vain näin kesällä :)

  VastaaPoista
 9. Kivoja napsaisuja olet taas ottanut. Hieno juttu tuo ruokkis pyrähdys, rupesin pohtimaan josko katoaisin työpaikalta johonkin sen pikku puistoon tai "sisäpihaan" salaattikipponi kanssa,, olisko vähän huippua..pitääkin kokeilla silloin, kun ei ole "pakko olla lähistöllä päivä".

  VastaaPoista
 10. Valorun valakiat; Kiitos sisku. Suosittelen lämpimästi tuota työpaikalta positumista eväiden kera, aina jos vain mahdollista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti