Kuulumisia Marraskuun ekalta viikolta

Marraskuu on minun henkiselle jaksamiselleni jotenkin raskain kuukausi, varsinkin täällä pohjanmaalla. Johtuu kait tästä pimeydestä ja märkyydestä. Toivon niin kovasti että olis edes muutama aste pakkasta ja tulis rippunen lunta. Maanantaina oli suhteellisen selkeä päivä ja niinpä hurautin töiden jälkeen kovalla kiireellä Kyrönjoen varrelle auringon laskua kuvailemaan, tässä muutama kuva sieltä.
Tiistai-iltana ajelimme heti töiden jälkeen pikkusiskon kanssa merenrannalle. Sää oli pilvinen ja päivällä paistanut aurinko ehti karata pilven taakse. Käveleskelimme merituulia haistellen  rannalla ja kuvailimme venesataman - ja Vaskiluodon voiman valoja. Sisarelta löytyy blogistaan lähes samanlaiset kuvat :)


Torstaina ja perjantaina jouduin pitämään vapaapäivän kun kurvasin Ähtäriin kummitädin asioita hoitelemaan-

Nyt kotona ja viikonloppu tulossa. Tätytyykin soitella pikkusiskolle josko keksittäisiin taas jokin mukava retki luontoon kameroiden kera.  
Tässä alla kolme kuvaa viimevuoden marraskuun viikonloppureissultamme


Kommentit

 1. Auringonlaskut ovat aina yhtä upeita, niihin ei kyllästy koskaan.
  Lupiinikuva on aivan ihana, isoimman pisaran sisällä näen jäähämähäkin.
  Ankeaa ja sateista on ollut Virroillakin, mutta viikonlopuksi on vähän parempaa luvassa.
  Kuvauksellista viikonvaihdetta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Sama täällä, en millään meinaa sulattaa tätä pimeyden paljoutta, kun tulisi lunta niin valaistuisi maalima toisen näköiseksi. Kuvasi ovat tosi kauniita, oli ilo katsella niitä♥

  VastaaPoista
 3. Voi nuita villasiapampuloita on tullut itseki kuvattua niin veikeiltä kun näyttävät! Ihania kuvia muutenskin. Täältä lähetän suuren määrän energia- ja piristyshaleja kun täällä päässä tänään sitä virtaa riittää, johtunee luultavasti siitä että olin kahvittamassa kaupan väkeä tänään ja tuli ehkä itsekin vähän siemailtua kahvia samalla :). Niin ja pian pakastuu kuulemma alkuviikosta viimeistää. Nautitaa nautitaan sitten siitä.

  VastaaPoista
 4. Peikkokin tykkää pohjanmaasta, ainaskin vähäsen paljo.

  VastaaPoista
 5. Mun sivulta löytys Sinulle haastetta, käyppä katsomassa :D

  VastaaPoista
 6. Kyrönjoki näyttää niin tunnelmalliselta ja houkuttelevalta. On kiva, kun lähistöltä löytyy hienoja kuvauskohteita. Mutta ihan parasta on omistaa sisar, jonka kanssa voi jakaa tuollaista!

  VastaaPoista
 7. Manteli; Pian pakastaa ja saa laitella ulos kynttilälyhtyjä ja valoja. Lupiininlehden pisarassa on ihan selvä jäähämis :)

  Maria; Kiitoksia, mukavaa kun pidit kuvista.

  Oman onnen seppä: Kiitoksia, mukavaa jos kuvat piristävät, ja pian saadaan sitä luntakin. Kävin kurkkimassa jo haastetta, pitää oikein miettiä mitä siihen vastaa :)

  apila: " villasianpampuloista" siitä on aikaa kun tuon nimityksen kuulin...Kiitos kiitos energialähetyksestä se tuli tarpeeseen.

  Ruska: Kyrönjoesta on moneksi, ja onneksi se on suhteellisen lähellä jotta ehtii vielä työpäivän päätteksi iltaruskolle. Olen ylen onnellinen että minulla on sisaruksia joiden kanssa voin mönkiä mättäikössä kameran kanssa. Vaellukselle en heitä viellä ole saanut villattua :)

  VastaaPoista
 8. Isopeikko: Pohjanmaalla on paljon peikkosukua Röllit yms kuuluisuudet. Tervetuloa vain tänne joenvarrelle karhun kanssa kalalle

  VastaaPoista

Lähetä kommentti