2022 Elokuun tapahtumia ja kuvia

 Elokuun puoleenväliin lähes kului aika poskiin puhallellessa, yskiessä ja lepäillessä. Heinäkuussa saatu korona otti voimille.

Istuskeltiin pihaterassilla hengittelemässä raitista ilmaa ja kun pikkuhiljaa olo parani, käytiin kävelemässä, aloittaen ihan 500metrin köpöttelystä ja siitä voinnin mukaan lisättiin matkaa ja vauhtia.Onneksi äitienpäivaruusut yms. kukoistavat, kun ei jaksanut muuta kun kodin ympäri pyöriä niin niitä oli kiva kuvailla.12.08 Happi kulki jo sen verran, että uskallettiin lähteä sienimetsään Mikan, Nanikan ja Peesi-koiran kanssa. Kuljettiin hiljaksiin ja välillä keitettiin Trangialla kaffeet ja evästeltiin.Isonkyrön 1700-luvun markkinoilla vierailimme kauniina päivänä Asta siskon kanssa.


Eräänä päivänä pyöräilin ystäväni mökille, vaikka taivas näyttikin uhkaavalta ja taustalla kuului ukkosen kumu.

Kotiin lähdettyämme näytti näin kauniilta, mutta silti ukkosmyrsky huikean tuulen kera, yllätti meidät viime kilometreillä ja saimme oikein kunnon suihkut niskaamme. Onneksi kotona lämmin suihku ja kuivat vaatteet niin jo taas nauratti meidän pyöräilyreissu.

Poriin nuorimman sisaren luokse ja vanhimman sisaren perinteisille Espanjaan läksiäiskyläilylle ajelimme loppukuusta. Matkalla pysähdyimme kuvauspaussille Onnenkoskelle.
Kokemäenjoella Seijasiskon luona vieraitiin oli kivaa rupatella syödä ja kahvitella. Haikeiden halien ja näkemisiin toivottelujen jälkeen pysähdyimme viellä kuvailemaan Kokemäen komeaa kirkkoa ja jokimaisemaa.
Iltakävelyllä Lattomerellä
Mä jään aina kelekasta kolmantena pyöränä, kun nää kaksi vipeltää. Mulla on aina joku miälenkiintoinen kuvauskohde ja kun sieltä pöpeliköstä nostan pään ne on jo horisontissa :D


Kallossa ja Yyterissäkin vierailimme eräänä päivänä.
Nähtiin kärmeskin ja jossain vaiheessa menin naamalleni kivikossa ja kamerakin tärskähti maahan. Kiveen osui onneksi vain mun polvi... Sitten Yyteriin pikavisiitti, kun ilta oli jo pitkällä.

Siskokset kolme kappalesta siinä. 
Pohjanmaalle paluumatkalla vierailimme Kristiinan Pyhävuorella. 


Näihin tunnelmiin päättyi Elokuu.
Kommentit