2020 Joulukuun kuvamerkintöjä

Joulukuu alkoi kovalla muuttoryminällä. Vanhin poikani muutti perheineen tähän aika lähelle ja heidän muuttoaan avustimme niinpaljon kun voi.

Muuttoruljanssiin lisämausteen tuo ilmoitus että mökin saunapaketti onkin tulossa jo nyt eikä Helmikuussa. No eikun laukut autoon ja Ähtäriin 
 Vietiin itsenäisyyspäivän kynttilät haudoille samalla reissulla.
Mökillä oli mukavat ilmat lunta ei nimeksikään, mutta onneksi pakastui kolmeksi päiväksi ennen sauna paketin tuloa.Tuohon uuden saunan hirret pinotaan...Sitten vihdoin koitti päivä jolloin saunapaketti oli tulossa, kuljettaja kävi katsomassa ja päätti että tuo paketin perille, mutta pahaksi onnekseen ajoi liian reunasta ja takapyörät putosi ojarumpuun. Vähillä oli ettei mennyt koko saunapaketti ojaan.... Siinä menikin sitten useampi tunti että saatiin hinuri paikalle ja auto ylös alllikosta. 

Saunapaketti purettiin metsään mökkitien varteen... 
Tässä episodissa meni niin myöhälle, että oli pakko jäädä vielä yhdeksi yöksi mökille. Aamulla sitten kestopeitettä pakettien päälle, toivottavasti pysyy kevääseen freesinä.

Palattiin muuttohommiin ja pikkuhiljaa rupesi näyttämään jo kodilta ja joululta.


Aaton aattona teimme perinteisen kynttilöiden viennin jouluksi haudoille. Samalla kävimme mökillä kurkkimassa että kaikki on kunnossa.
Kotimatkalla Tuurissa oli hauska valoilmiö taivaalla ja ihan vihreät pellot.
Kotona on kaikki valmiina jouluun, ihanaa kun on saanut stressittömästi kaikki ajoissa valmiiksi.


Jouluaaton vietimme vanhimman pojan perheen kanssa heidän uudessa kodissaan. Hyvää ruokaa lämmintä tunnelmaa, musiikkia ja rakkaita ihmisiä ympärillä, voiko muuta toivoakkaan.

Yöllä kävelimme kotiin ja sopivasti rupesi hiljakseen ripsimään lunta.
Joulukuun viimeiset päivät kuluivat nuoremman poikani perheessä lastenvahtina. Meillä oli oikein mukavaa rakkaiden pipanoiden kanssa. Ulkona lasketeltiin, oltiin lumisotaa ja rakenneltiin lumiukko ja lumilyhty, mutta kynttilä unohdettiin laittaa lyhtyyn.

                
 

Kommentit