Kävelylenkki kuvia


Aloitin uuden vuoden kunniaksi kuntokuurin, pari vuotta on mennyt surkutellessa äidin tilaa, potiessa polvisärkyä ja muutenkin matalapaine ja jumi olotilassa.
 Lenkkeilyä vain satunnaisesti ja tästä johtuen tönkkö mieli ja olo. 
Sisuunnuin ittelleni ja ajattelin että otti polveen kipeetä tai ei niin kävelen ainakin parin kilometrin lenkin joka päivä.
Oikeastaan aloin tallustelun jo Tapaninpäivänä.  Jalkaan otti kipeetä puolet matkasta  ja sitten kuulu "klunks" eikä enää sen koomin ole polveen kovasti sattunut. 
Kun  vain muistan että astelen mahdollisimman tasaisesti.
Kahtena päivänä on kävelylenkki jäänyt tekemättä
 (lapsenlapsia hoidossa tai pitkän lenkin jälkeen lepo päivä)
Hyvä minä. 

Nämä kuvat ovat sumuisen päivän lenkiltä 02.01.2018
 Kuvat on niiltä lenkkipäiviltä, kun olen jaksanut raahata järkkäriä mukanani.
02.01.2018
08.01.2018 Vaihteeksi aurinkoa. Suomenlapinkoira Tokko nauttii lumesta ja pakkasesta. Lenkiltä palatessa kyselin että tulisitko sisälle? Tokko heitti maata ja tassut pystyyn että rapsuttele vähän, en tule sisälle.

09.01.2018 Kävlein jo kuuden kilometrin lenkin reippaaseen tahtiin, eikä tuntunut missään :). Seuraavan päivän rauhotin lenkistä, ettei polvi kipeydy. 
Mut sitten taas 11.01.2018 lähdin lenkille.
 Kuskasin ensin lapsenlapset kouluun ja kävin sen jälkeen vaihtamassa lenkkivaatetusta päälle. Olin tallustelemassa jo heti ennen yhdeksää. Ulkona oli sumua joka teki maisemasta hauskan värisen. Väri hälveni kun päivä valkeni. 


Mukavaa, kuvauksellista ja liikunnallista tammikuun jatkoa ystävät.

Kommentit