Kaskinen siskolomasen loppupäivät

Kaskisten vanhassa kaupungissa kiertelimme siskolomasen aikana kokonaisen päivän.
Kaupunki on viehättävä ja ihmiset todella ystävällisiä ja mukavia. Aloitimme päivän vanhasta kalarannasta ja myllymäestä.  Tästä linkistä pääset Kaskisten netti sivulle
Bladhin talossa vierailimme myös ja saimme aimo annoksen tietoutta Kaskisista. Tapasimme ainoastaan ihanan ystävällisiä ihmisiä, jotka ovat aidosti omasta kaupungistaa ylpeitä ja todella vieraanvaraisia.


Kaupunki oli täynnä toinen toistaan viehättävämpiä puutaloja ja katseltavaa olisi ollut vaikka kuinka, mutta jalat alkoivat väsyä. Siskolla reuma ja minulla se parantuva "luupiikki".


Palasimme  mökille grillailemaan, saunomaan ja viettämään viimeistä iltaa. Seurasimme taas tiiraa joka kalasti, lokkeja, joutsenia, sorsia ja hanhia.

Poislähtö aamuna taivas oli selkeä ja meri tyyni!
Aamupalat nautittiin terassilla ja sitten loppusiivouksen kimppuun. Tuuletettiin petivaatteet ja matot sekä pestiin lattiat ja tasot saunat yms. Kannettiin romppeet autoon ja jätettiin haikeat hyvästiti mukavalle majoituspaikalle.

Kotiin ajelimme sen jälkeen kun olimme saattaneet nuorinta siskoa vähän Porin suuntaan. Kävimme Päruksen koskella katsastamassa  Stroholmenin valkovuokkotilanteen ja syömässä eväitä puron solinaa kuunnellen.Kommentit

  1. Paljon upeita vanhoja rakennuksia jotka ovat hyvin säilyneet. Hienoja kuvia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti