Maaliskuu 2017 kuulumisia

Maaliskuussa ei kovin usein ole kuvaus reissuun päässyt, oli kaikkea muuta kiirusta,  ja jotenkin tuntui että koko maaliskuu vilahti älyttömän äkkiä ohitse :)

05.03. Teimme Asta-siskon kanssa päiväretken Kyrönjoen koskille, oli ihana aurinkoinen päivä. Joessa oli paljon hauskoja jää muodostelmia.
12.03.Kotakahvilla ja täyttäkuuta vastaanottamassa  kävimme Jalasjärven pirunpesällä, kuu oli  pilven takana kodalla, mutta kotimatkalla se paistoi todella komeasti, mutta enää ei jaksanut ruveta kuvaamaan.

27.03 Alkavalla viikolla oli ennusteiden mukaan mahdottomasti tulossa revontulia.
Sain aviomieheni puhuttua mukaan ja ajelimme Laihian Huitulle. Perille päästyämme huomasimme että sieltä oli huonot näkymät taivaalle. Pusikot oli kasvaneet kovasti viimekerrasta.
Ehdotin, että ajellaan alas tienristeykseen luuraamaan. Ja juur kun pääsimme sinne tulet laukkasi pitkin taivasta. Auto pikavauhtia parkkiin ja kamera esiin ja räpsyttämään.
Huomasin jossain vaiheessa, että keskellä komeinta revontuli maisemaa on sähkölangat.. Ei muuta kun hilppasten vipinällä toiseen kohtaan. Kuvailimme puoleen yöhön ja lähdimme kotiin kun tulet hiipuivat. Kuulin myöhemmin, että aamuyönpuolella oli ollut toinen huikea näytelmä., mutta hyvä näin.

 Maanantain huikeasta esityksestä innostuneena sain puhuttua 28.03. pikkusiskon kanssani heidän mökilleen. Illalla auringon laskettua alkoi armoton kyttäys.
Olin niin täpinöissäni, kun taivaalla vihdoin alkoi tapahtua, etten hoksannut tarkistaa objektiivin tarkennusta. Olen sen edellisestä vahingosta viisastuneena liimannut teipillä paikalleen, mutt oli silti liikahtanut, ja kaikki illan kuvat ovat epätarkkoja... noo Siperia opettaa sanos valokuvausopettajani :D

Seuraava päivä 29.03. oli kaunis ja aurinkoinen joten tallustelimme koko päivän jäällä ja ihanassa satumetsässä.Tämän illan revontulet ei jaksaneet suuremmin loimuta taivaalla, joten teimme loimottavat tulet kotaan ja paistoimme makkaraa..

Tässäpä läpileikkaus maaliskuun kuvatapahtumista... saas nähdä mitä Huhtikuu tuo tullessaan.

Kommentit