Vuosi 2017 on jo hyvässä vauhdissa


Muutama sananen tässä kiireen keskellä.
Vaikka niin viimevuonna kovasti lupasin päivitellä tätä blogia, niin enpä ole sitä ehtinyt tehdä.
Lisäksi olen itselleni luvannut että vähennän tätä tietokoneella pönötystä.
Jonkin verran sitä on kumminkin tehtävä kun kuvat on käsiteltävä raw kuvasta jpg:si.

Mutta asiaan mitäs onkaan tapahtunut tänä vuonna.

Tammikuu meni sutjakkaasiti liukastellessa, välillä vähän pakkasia ja luntakin satoi, mutta sitten tuli taas suojasää ja satoi vettä, niin lumet on olleet kateissa.
 Asumme lähellä tällaista aakeeta laakeeta peltomaisemaa.
Tältä näytti lähi maisemat 1.1.2017.3.1.2017 Yöllä oli tupsauttanut vähän lunta, aurinko paistoi  ja pakkastakin oli sopivasti14.1.2017 Upea päivä ja kaunis sumuinen auringon lasku kruunasi kivan luistelupäivän nuoremman pojan perheen kanssa.15.01.2017 oli vielä ihanasti pakkasta, vaikka lunta olikin ihan nimeksi, maisema näytti kauniilta.

21.01.2017 Piipahdimme Asta siskon kanssa yönyli reissulla heidän mökillään. Kuvailtiin jään kuvioita ja auringonlaskua.26.01.2017 Kyrönjoella oli vesi tullut jäälle ja oli niin keväisen näköistä 27.01-2017 Piipahdin Laihianjoella Kylänpään vanhalla sillalla. Koskessa näkyi tämmöisiä ufoja


30.1.2017 Tammikuu päättyi lumettomana niin kuin oli alkanutkin.

Tässäpä kuvakatsausta Tammikuusta 2017 paljon muitakin tylsiä kuvia pellolta on otettu, sillä on ollut tyytyminen lähimaisemiin, selkävaivojen takia. Toinen syy on äidin edelleen jatkuva epävakaa tilanne, joten aikaa menee paljon hänen luonaan.

Seuraavaan postaukseen laittelen sitten Helmikuun tapahtumia. Tätä postausta teen 25.02. ja juurikin on pari yötä satanut lunta, aurinko paistaa ja pakkastakin oli aamulla -8astetta,, ja on niin KAUNISTA :)

Kommentit

  1. Tutun näköistä avaruutta. Terveisiä vaan Pohjois-Pohjanmaan lakeuksilta. :)

    VastaaPoista
  2. Tällainen oli tammikuu, siinä oli kauniitakin hetkiä, mutta täällä oli myös ihan sulana ja lumetonnakin maa, mikä tuntui aika oudolta. Tie oli jäätiköllä kun potkuttelin mutta pelloilta pölisi multaa tielle. No maaliskuu ja helmikuukin petras kummasti tilannetta. Kauniit kuvat taas.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti