Kuvamerkintöjä Syyskuusta 2016

Hurjan paljoa en ole ehtinyt kuvareissuille, kun kaikki vapaa-aika on mennyt äidin asioiden kanssa. Mutta aina, kun on ollut mahdollista olemme hurauttaneet Asta sisaren kanssa jonnekkin luontoon. Siellä istuskelemme, rauhoitumme, ja keräämme voimia ja luonnollisesti kamera keikku aina mukana.

 Syyskuun alkupäivinä Asta-sisaren kanssa hurautimme äitikäynnin jälkeen kahden yönyli retkelle sisaren mökille.
Sadepilvet uhkasivat alkuillasta, muttta sitten hetkeksi taivas kirkastui ja näimme revontulet.


Lopuksi pilviverho valtasi taivaan ja peitti revontulet, joten päätimme mennä kotaan sisälle nauttimaan toisenlaisista tulista. 


Seuraavana poislähtö aamuna oli kaunis ilma. Hanhiparvia lentelee lammen yllä, pihaan pyrähti tuttu iso pyrstötiaisparvi joille tuli hätä, kun sinisuohaukka lehahti lähialuella. 


Joutsenia meni useita, mutta nämä tekivät komean ylilennon.

Seuraavana viikonloppuna piipahdimme pikaisesti mökillä, katsastamassa että kaikki on kunnossa. Ruska oli parhaimmillaan, olisi ollut kiva viipyä pidempäänkin mutta ei voi nyt.  Raippaluodon satamassa ja Björköbyn mailmanperintö kohteelle ajelimme eräänä iltapäivänä , kun oli kaunis ilma. Nytkin yhdessä Asta-siskon kanssa.Rauhoittava ilta jonka kruunasi kaunis auringon lasku jota kuu kurkisteli vastapuolelta.

 Jonakin aamuna oli hieno sumu joten hilppasin pienen pyörälenkin lähipeltotietä kamera följyssä.Taas eräs syyskuun  sunnuntai päivä ajelimme Asta-siskon kanssa kohti Sommarö sundin linnakealuetta. Päätimme poiketa matkalla uimaranta viitan kohdalta katsomaan sieltä yllä oleva kuva. Uimaranta on tuosta rikkinäisestä venetalaksesta eteenpäin.
Kaffetta keiteltiin  Sommarön linnakeallueen läheisyydessä meren rantakallioilla.
Ohitse lipui joutsenia, sorsia, Vaasanlaiva, paatteja jos jonkinlaisia jne.

Auringon laskua ajelimme  katselemaan Raippaluodon sillan pieleen.
Oli ihanan lempeän lämmin tuuleton ilma.Mökillä piipahdettiin miehen kanssa taas hätäseen.  Käytiin laittamassa paikkoja talviteloilleen ja haudat kuntoon. Samalla kuvailin viimeisiä syksyn värjäämiä lehtiä. 


Oli ihana auringonlasku joka värjäsi lähimetsän sävyillään.

Syyskuun viimeisen päivän illan kunniaksi saimme yhdessä mieheni kanssa ihailla upeata revontulinäytelmääAlla pätkä videota illan revontulista, ei kannata isontaa kun bloggeri teki siitä tosi huonolaatuisen.


Seuraavat kuvamerkinnöt onvat Loka-Marraskuulta.


Kommentit

Lähetä kommentti