Kuvamerkintöjä Lokakuulta 2016


Lokakuussa äidin tilanne on edelleen sama, kipuja, sekavuutta, unettomuutta jne.
Käymme äidillä vuoropäivinä Asta-siskon kanssa. Aina kun äidillä on huono päivä itseltä menee yöunet kokonaan.  Siksi on aina kun mahdollista lähdettävä edes muutamaksi tunniksi luonnonhelmaan.

Pari allaolevaa kuvaa pyörälenkiltä ja ilta rupesi pimenemään, siksi kuvat vähän häilähtäneitä.


Tilhiä saapui iso parvi pihaan. Koristekirsikka syötiin tyhjäksi, samoin omenoita ja vähän luumujakin. Olli orava kyseli että saankos mä syödä tämän... lupasin :)
  
Mökillä käväsimme jälleen yhdenyön reissulla. Talvea odottelee mökki. Piipun päähän laitettiin peite, ettei vain kukaan mene sytyttämään takkaan valkeata, kun muuri pitää tutkia ensikesänä.
Koirat on riehuneet itsensä väsyksiin, eikä ihme kun on vielä niin paksu alusvilla päällä.

Lastenlasten syyslomalla saimme kolme koululaista vieraaksi. Ilta hihiteltiin eikä meinannut uni tulla kun oli niin mukavaa... mutta silti aamulla seitsemältä rupesi pulina kuulumaan.
Päivän valjettua lähdettiin pitzerian kautta Raippikseen. Muksuilla oli jännät salapoliisileikit, välillä syötiin eväitä ja paistettiin makkaraa. Oli niin mukavaa ettei millään oltaisi maltettu lähteäa takaisin kotiin.  Kävimme lämmittämässä Asta-sisaren mökillä, kun keskiviikkona saamme mieluisan vieraan sinne.
Tällä mökinlämmitysreissulla maastouduimme rähmälleen ja kuvailimme sammalia yms pientä maan tasalla. Välillä käytiin keittämässä kodassa kaffetta ja syömässä.


Kaunis iltapäivä saatiin kun ihmeen kaupalla. Vieraamme saapui ja alkukaffittelujen yms jälkeen puettiin paljon päälle ja siirryttiin kotaan odottelemaan josko saataisiin niitä revontulijakin...
Ja tulihan niitä !  Upea näytelmä taivaalla, ohessa muutamia kuvia .  Välillä käytiin lämmittelemässä kodan tulilla, soiteltiin rumpuja ja nautittiin lämpimät totit.

Seuraavana aamuna olikin lampi osittain jäässä. 
Tässäpä Lokakuun kuvaterveiset.

Kommentit