Kesä on kulunu nopsasti elokuuhun

Ihan hujauksessa on kulunut tämä kesä johtuen äidin sairastumisesta Toukokuussa.
Olemme ollet siskojen kanssa ylösotettuja kun hoidamme äitiä vuoropäivinä.
Asta-siskon kanssa vuorotellen ja välillä Leila-sisko tulee pitkäksi viikonlopuksi avuksi, ettei meidän pää aivan hajoa :I
Tällä hetkellä on lääkitysten purku menossa ja se aiheuttaa omia ongelmiaan.
 Äiti on ollut kotiavun turvin omassa asunnossaan Elokuun alusta asti. Toivotaan että asiat rullaisivat entistä paremmin tulevaisuudessa.
Olemme Asta-sisaren kanssa käyneet muutamana iltana reissussa kameran kanssa, mutta jotenkin on kuvaus tuntuma hukassa meikäläisellä. 
Ohessa muutama kuva vielä lummelammelta. Normaalisti alue on rauhallinen ja viihtyisä mutta nyt  hyvin levotonta useita autoja ja äksynoloisia irtokoiria, niin en uskaltanut pitkään kuvailla.


Raippaluodonssa istuskelimme pitkät ajat ja tuijottelimme aaltoja ja niiden tekemiä kuvioita.Sitten siirryimme syömään eväitä ja vaihdoimme toiselle rannalle. Siellä kohtasimme tämän hellyttävän kyhmyjoutsen perheen. Emolla oli kova sulkasato ja isukkikin näytti aloittaneen sen. Poikaset olivat terhakoita ja matkivat vanhempiaan höyhenpuvun huollossa.. Seurasimme tätä luontonäytelmää todella pitkään.Pyörälenkillä iltasella bongailin komeita sade ja ukkospilviä, mutta jostain syystä saan vain nämä kaksi kuvaa tänne bloggeriin. 
Pää hajoo tämän bloggerin kanssa, kun ei onnistu kuivien laittaminen kunnolla. En tiedä minne ne kuvat menee.. Lataa niitä vaikka kuinka pitkään mutta eivät ne tänne blogiin tule :(
 Banneri kuva on sateen tuijotusretkeltä Asta-siskon kanssa, mutta en saa laitettua kuvia tähän joten teen siitä toisen postauksen kunhan taas ehdin.

Kommentit

Lähetä kommentti