Pikaisia piipahduksia edes takaisin

Retkeilyt ja valokuvaukset ovat jääneet kahdesta syystä minimiin.
Ensimmäinen ja painavampi syy on äidin sairastuminen Toukokuussa ja toinen mitättömämpi mutta haittaava syy on "luupiikki" tai mikä lienee kantapäässä, haittaa kävelyä.
Äiti on kotiutunut kotiavun turvin, mutta tarvitsee viellä meidän siskosten apua päivittäin, joten minä ja pikkusisko surffaamme vuoropäivinä äitiä hoitamassa.
Välillä sitä on niin väsynyt huolesta ja muusta, että on pakko pikaisesti piipahtaa jossain päätä rentouttamassa, jollei muuta niin pyörälenkillä kotipitäjässä.

 
 

 

Yhden yön reissu Ähtäriin illalla oli ukkosta ja sadetta joka onneksi meni menojaan ja aamulla oli sumua.

Sisaren mökillä vietimme yhden päivän.

Lummelammella piipahdin, mutta itikat oli järsineet lumpeenlehdet yms pahan 
näköiseksi

 Tämä bloggeri kummailee niin että kohta heitän koko blogin pidon. Jostain syystä en saa lisättyä haluamiani kuvia tänne, postauksen yhteydessä ja kun seuraavan kerran katson blogiani kuvat on tulleet vinksin vonksin sinne tänne 😣 
Kaikesta huolimatta Ihanaa kesän jatkoa rakkaat lukijanit, jos satutte täälä vielä piipahtamaan
Alla muutama taidekuva paluumatkalta .


Kommentit

 1. Kauniita maisemia ja kuvia. Upeita vesikuvia ja tuo lumpeenkukka niin puhtaan valkoinen, ihana. Hyvää vointia, molemmille, myös äidillenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Anja, kommentistasi ja toivotuksistasi:) Yritämme sinnitellä

   Poista
 2. Eipä ole tullut kotipihaa kauemmaksi pitkään aikaan poikettua. Polvikipu,vyöruusu ja huonot säät! Toivottavasti sun elämä tasaantuu ja pääset taas reissunpäälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Tillariina K. Sinulla on näköjään kanssa ollut vastoinkäymisiä! Itseäni vaivaa myöskin toinen polvi, mutta paljon tuskallisempi on tuo "luupiikki" tai mikä lienee joka aiheuttaa kipua kantapäässä. Ei anneta periksi kesä se on ensikesänäkin ja sitten paremmalla onnella Voimia sinulle myös

   Poista

Lähetä kommentti