Kesän kuvatarinaa

Takkuista on ollut koko kesä... niin säiden suhteen kun muutenkin.
Lomaa oli / on vain kolme viikkoa ja enää yksi jäljellä... Mitään mitä suunittelin ei ole tullut tehtyä.. no ehkä kerkiää vielä kun ensiviikkoa aikaa.
Tässä muutamia kuvia heinäkuun lopulta ja viimeviikonlopulta.

Lumpeita kävimme kuvailemassa eräällä yksityislampareella. Ötökät ja märkä kesä oli tehnyt näillekkin haittaa ja eheää lumpeenkukkaa oli vaikea löytää kuvausetäisyydellä.
Paikassa on kirkas lähdemäinen vesi joten innostuimme pikkusiskon kanssa kuvaamaan näkymiä veden alle.

 


Mökillä piipahdimme ja mökin lähimetsikössä hyttysten seassa pongasin valkolehdokin, talvion... ja vanamoita.
Hyttyset söivät melki elävältä ja kunnollisia vanamokuvia jä taas puuttumaan :).Lummelammella kävin yksikseni bongailemassa ja tällä kertaa muistin ottaa kameraan objektiivin eteen polarisaatiosuotimen. Vähensi mukavasti taivaan heijastukset pois vedestä.


 Näillä ihanaisilla oli joukkokokoontuminen, niitä oli kymmeniä horsman kukissa.

 Alla olevat neljä kuvaa ovat Katikan kanjoneilta. Edelleenkin haltioidun tuosta paikasta! Keijukanjoni se on todella! Istuskelin yksikseni tunnin jos toisenkin ja kuuntelin puron pulinaa ja tuulen huminaa. Kanjoni retken päätteeksi ajelin Lauhavuoren kansallispuistoon ja poimin nelisen litraa mustikoita.

Viimeviikonloppu menikin sitten pauketta ja pörinää kuunnellen, kun Laihian keskustassa ajettiin Rallisprintti, kansallinen Future-cup. Reitistä osa meni tästä oman pihan ohi ja sitähän seurattiin melkein koko perheen voimin ainoastaan minijät ja Mikan lapset puuttuivat kokoonpanosta. 
Väliajalla käytiin grillaamassa ruokaa ja syömässä jäätelöä ja mansikoita ja sitten taas jatkettiin töllöttämistä. Kuvissa mukana poikani Mika ja Marko, Markon lapset Minja, Jere ja pikku-Eero, sekä siippani Erkki.


Mukavaa ruskan odottelua ystävät. Toivotaan, että ensiviikolla vielä säät suosivat lomaani

Kommentit

  1. Onpas hyviä, hienoja ja erilaisia kuvia! Kiinnostuin vielä enemmän blogistasi kun luin henkilökuvauksen. Aikoinaan kun aloitin bloggaamisen, etsin pohjoisen blogeja. Mukavaa kuulla että retkeilet lapissa. Jään mielenkiinnolla seuraamaan. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti