Siskoterapiaa Kylymäskorves mökillä.

Vietimme Valoru- ja Valokki- siskon kanssa mukavan pidennetyt viikonlopun, Valokki- siskon mökillä.

Keskustelimme monista mielenkiintoisista asioista, mm. henkisen kasvun tiellä, reikkasimme joka aamu, nauroimme vedet silmissä monille kommelluksillemme, kävimme kävelylenkeillä kameran kera ja ilman.

 Säät vaihtelivat, pääsääntöisesti oli pilvistä tai puolipilvistä, Sunnuntaina paistoi aurinko ja illalla tuuli puhalsi lähes myrskylukemissa. Maanantaita vastaisena yönä oli kirkas kuutamo, vaikkei vielä täysikuu ollutkaan, mutta aamuyöstä sää vaihtui räntä ja vesisateeseen.Istuimme metsässä  kuusenrungolla ja kuuntelimme isojen kuusten huminaa ja kuukkeliperheen jutustelua, kun ne yhteistuumin kantoivat meidän tuomamme pellavansiemen sämpylän palat parempaan talteen.  Aika kului kun siivillä Sunnuntaina nuorin sisko lähti ajelemaan kotia kohti, kun maanantain odotti työt.
Minä ja Valokkisisko jäimme vielä yhdeksi päiväksi ja yöksi. Aurinko paistoi ja veimme kuukkeleille lisää ruokaa. Istuimme kuusen alle odottelemaan josko saisimme niitä vähän kuvata. Aikanaan kuukkeli perhe saapui ruokinnalle ja oli hyvin suosiollinen kuvattavaksi, pipoa viistäen lentelivät viemään ruokia talteen puun koloihin. Välillä tulivat niin lähelle istumaan että objektiivi ei enää tarketanut.Välillä tuli tunne, että kukas tässä tarkkailee ja ketä :)

Yli viisi tuntia istuimme haltioissamme katsellen kaikkia siivekkäitä joita ruokinnalla piipahti. Metsä humisi ympärillä ja aurinko pilkahteli puidenraosta.. voiko ihminen enempää onnea toivoa.
Mukavaa Maaliskuuta ystävät.

Kommentit

 1. Teillä siskoksilla on kyllä aivan mahtava yhteys! Olette onnekkaita, tuollainen kuuluu selvästi elämän parhaimpiin asioihin :)
  Kauniita seesteisen rauhallisia kuvia. Nyt on sellaisten aika, sillä kohta kevät aurinkoineen räjähtää käsiin ;)

  VastaaPoista
 2. Metsä, aurinko, kuukkelit ja aikaa olla, katsella ja kuunnella luontoa. Se on onnea.

  VastaaPoista
 3. Metsä on ihmeellinen, ihmistä varten. Tosin peikkojakin. :) Hyvejä kuveja, erishienoja. Peikko luulee, että elukat tarkkailevat ihmisiä paljon enempi kuin ihmiset niitä. Karhukin huomaa ihmisen paljoa ennen kuin ihminen sen, kääntyy ja lähtee pois. Niin muutkin, luulee tää.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti