Mökkireissu lastenlasten seurassa.

Vietimme mökkiviikonloppua lastenlastemme Fannyn 6v. ja Fiinan 3v. kanssa.
Siispä kuten kaikki mummut ja paapat tietävät viikonloppu oli vipinää täynnä.

Koirat saivat paljon helliä rapsutuksia ja makupaloja mm ruokapöydästä  :)


Aivan hurjan jännittävää oli kun Fanny sai iltalenkillä taluttaa Dorria.. Dorri vanha viisas koira katsoi, että kukas häntä nyt taluttaakaan, ja kävellä tepsutti nätisti Fannyn ohjauksessa.


Fiina ei vielä uskaltanut taluttaa,  mutta piti isoa siskoa kädestä kiinni. Samalla reissulla käytiin myös ihmettelemässä väliojalla majavanpesää.
Sitten mummulle esiintyi tällasia valokuvamalleja ja kilpajuoksijoita.

Sauna lämmitettiin Lauantaina ja paapan kanssa kannettiin yhdessä vesiä. Illalla saunottiin ja saunan jälkeen paistettiin grillissä makkarat.

 Sunnuntaina oli lämmin ja aurinkoinen päivä, joten uimassa käytiin pitkällä hiekalla, mutta siitä ei ole yhtään kuvaa, kun mummu kahlasi Fiinan kanssa järvessä eikä ehtinyt kuvaamaan.

Mökille palattuamme paappa keräsi tytöille ahomansikoita ja niitähän maisteltiin ilomielin, kuten myös hänen paistamiaan lättyjä.Väliaijoilla ja sateen aikana piirreltiin, askarreltiin, leikittiin barbeilla ja muovailtiin muovailuvahasta vaikka mitä.Kotimatkalla käytiin vielä katsomassa minun kummitätiäni, ja se oli vähän jännittävä ja ujostuttava juttu .
Viikonloppu hurahti  hurjan nopsaan meiltä kaikilta.

Oli mukavaa, joskin flunssan jälkeen pikkasen oli takki tyhjä ja työtä pysyä tyttöjen vauhdissa :D.

Tämän reissukertomuksen myötä  upeata tulevaa viikonloppua ystävät.

Kommentit

  1. Somia tyttösiä ja niin ihanan kesäisiä kuvia :) Oikein hyvää ja kuvauksellista heinäkuun loppupuolta sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ruska kommentistasi. Nämä on niin ihania kamuja mummulle :) kuviakin on tullut taas otettua vähän enemmän kun taannoin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti