Kevätterveisiä mökkimaisemista.

Vapunseutuna vierailimme mökkimaisemissakin. Suurin osa ajasta meni kummitädin asioita hoidellessa. Surullisena pakkailin hänen tavaransa odottamaan seuraavaa asumispaikkaa,  jota hän odottelee terveyskeskuksen vuodeosastolla. Voi miten hentoiseksi ja voimattomaksi hän on mennytkään. Silti tunsi heti, mainitsi nimeni ja sanoi että voi kultapieni sinä tulit. Itku kuristi kurkkua kun taas seuraavassa hetkessä oli omassa maailmassaan.. Syöttelin hänelle välipalaa ja välillä juttelimme ihan tämänpäivän asioita ja sitten taas muistoja. 

Mökille päästyämme lämmittelimme saunan ja yritimme päästä surullisesta mielialasta voitolle katselemalla kevään tuloa. 

Ohessa myös  muutama kuva koirien riemusta kun pääsivät mökkitantereelle painimaan ja tonkimaan lumikinoksia.

Viimeisenä mökki-iltana joutsenet tulivat taas syömään lahdellemme. Ovat vuosia pesineet ns. majavalahdessa, mutta eivät enää viime kesänä kun lähelle on rakennettu kolme mökkiä. Onneksi sentään tulevat syömään vielä rantaan, vaikka kovin olivat arkoja.
Tällähetkellä minulla on ihan hirmuisen kova ikävä luontoon ja retkelle, sillä aika iso osa vapaa-ajasta on nyt mennyt sisätiloissa.. työstä ja velvollisuuksista johtuen... mutta ehkäpä huomenna pääsen Levanevalle tallustelemaan, jollei ihan hirmuisesti sada.  Kaikista hankaluuksista ja surullisista asioista huolimatta nautitaan kesän tulosta ystäväni.

Kommentit

 1. Vanheneminen, sairaudet, luopuminen... Ei ole helppoa, mutta kuitenkin niihin liittyy niin paljon aitoa - päinvastoin kuin moniin tämän päivän "hömpötyksiin". Toivottavasti pääset luonnon keskelle lataamaan akkujasi, nauttimaan siitä, mistä pidät!
  Olet varmaan onnellinen kauniista mökkipaikasta, jonne aika ajoin pääset lepäämään. Kaunista kevään ja kesän vaihdetta!

  VastaaPoista
 2. Suorastaan idylliset kuvat. Kaunis on joutsenpariskuntakin! :)

  VastaaPoista
 3. Tavattoman ihanat kuvat.
  Hyvää Äitienpäivää.

  VastaaPoista
 4. Kuvia katsellessa tuli ikävä mökille!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti