27.04.2013 Kevät talven tapahtumia

Mukavaa huhtikuun loppupuolta hyvät lukijani, ja sydänlämpimät kiitokset ihanista ja kannustavista kommenteista teille ihan jokaiselle. Oolette varmasti huomanneet, että postauksia on tullut näille sivuilleniaivan liian harvoin,  johtuen jonkinlaisesta väsymystilasta ja siitä, että elämässä on nyt meneillään paljon kaikenlaista, joka vie voimavarani kokonaan. Surullisena seuraan muutaman rakkaan henkilön vanhenemista siinä mitassa etteivät tule enää toimeen itsekseen, eivät edes avun turvin.. Hyvin raskaita ja itkettäviä päätöksiä on takana ja vielä edessäkin.
 Onneksi oma äitiliini 93v on vielä suhteellisen hyvissä voimissa joten hänen asioitaan ei tarvitse juuri nyt murehtia.
Yksi pienistä murheisa isojen rinnalla oli että tietokoneeni otti ja hajosi puoltoista kuukautta sitten. Poikani yritti sitä tekohengittä, mutta ei siitä enää tullut kalua. Onneksi kaikki kuvatiedostot yms ovat ulkoisella levyllä turvassa. Nyt uutta konetta ja Windoosan 8 järjestelmää on opeteltu käyttämään, ja ehkäpä ollaan jo sinut. Kävin kovaa jaakobinpainia, että vaihdanko PC:n Mac tietokoneeseen... mutta päätin vielä yrittää PC:maailmassa.

Kevät on päässyt lipsahtamaan ihan kun varkain, kun olen opetellut ottamaan tyroksiineja säännölliseti aamuisin jotta kilpirauhanen heräisi taas eloon yms..
 Onneksi työtehtävät ovat tällähetkellä oikein mitoitettuja ja mielenkiintoisia, niin jaksan vaikeuksista huolimatta päivästä toiseen ja jopa iloitsen työtehtävistäni ja töihin lähdöstä!? Tätä en olisi voinut kuvitellakkaan tapahtuvaksi pari vuotta sitten :)

Mutta  näiden alkulöpinöiden jälkeen ohessa muutamia kuvia, maalis ja huhtikuun tapahtumista.

Pikkuisista siskoista pienimmäinen täytti  50 vuotta maaliskuussa ja hänen synttäreitään juhlittiin Noormarkussa mukavalla mökillä.
Vanhin lapsenlapseni Fanny täytti jo 6 vuotta!!! .... käsittämätöntä miten tämä aika hupenee...
 


 Muutamia päiväretkiä on tehnty toisen pikkusiskon kanssa, vaikkakin hänellä on aika rankat reumahoidot juuri meneillään ja jaksaminen on aika vähissä.
 
Vetehisten haltija Ahti ehti sukeltaa... en saanut kun kruunusta kuvan :) 


Tänään aamulla pyöräilin pitkän lenkin utuisessa aamussa kameran kera allaolevat kuvat on reissulta.

 

Ihanaa kevään odottelua rakkaat lukijani ja satunnaiset sivulla piipahtaneet... ei anneta vastoinkäymisten lannistaa, vaan yriteään ilolla eteenpäin, sillä tämä ihmisen elämä on kaikenkaikkiaankin niin käsittämättömän lyhyt, ettei sitä kannata tuhlata murehtimiseen.


Kommentit

 1. Jospa se onkin tärkeää kuvien laatu, eikä määrä! Hienoja kuvia laitoit meille katsottavaksi. Asioilla on tapana suttaantua kuitenkin.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Tillariina kommentistasi. Uskon myöskin että asiat järjestyvät tavalla tai toisella.

   Poista
 2. Uskomattoman hienoja kuvia!
  On todella raskasta seurata, kun läheiset vanhenevat ja kunto huononee. Tuntuu niin tutulta, kun samanlaisten asioiden kanssa olen paininut pitkän aikaa. Ja samalla käyn painia omien tunteiden kanssa. Kun on sen kaiken tehnyt, minkä voimavarat antavat myöten, ei pitäisi tuntua pahalta... mutta tuntuu kuitenkin. Eikä kaikki kuitenkaan ole omissa käsissä. Murehtimiselta ei voi välttyä, mutta näiden asioiden kanssa taytyy vain yrittää oppia elämään. Jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lohduttavista ja lämpimistä sanoistasi. Jaksamista myös sinulle!

   Poista
 3. Ai miten ihania kuvia "liito oravineen " ja sumuineen. Kiitos siskoseni ja oikeassa olet, ei se turhaan murehtiminen auta yhtään. Asiat menevät niin kuin menevät ja piste.. tiedän senkin että murehtimisen lopettaminen ei niin vain onnistu.. mutta yritetään kuitenkin.
  Voimia sinulle ja toisillekin siskoille, kiva tietää että äitiliinilla kaikki suht hyvin. Rakkaita terveisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoshalaus siskolle. Yritetään rämpiä etiäppäin. Vappuna pakkailtiin kummitädin tavarat paffilaatikkoihin odottamaan josko hän vielä sieltä jotain tarvitsisi, kun pääsee hoivakotiin. Rakkain terkuin.

   Poista
 4. Kiva kuulla Kaarnikka ja etenkin nähdä näitä mahtavia kuvia, hienoa että ne pysyivät tallessa. Loppukaneettesi oli mahtava, kiitos siitä, voimia Sinulle ja yritetään nähdä murheyön takana sarastava aamunkoitto, tosin aina se ei ole helppoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Mustis kannustavasta kommentistasi.

   Poista
 5. Elämässä riittää kamppailuja joka ikävaiheeseen. Hienoa, että työasiat eivät vie nyt liikaa voimia, joten pystyt panostamaan toisista huolehtimiseen. Voimia sinulle kovasti sille rintamalla! Olet arvokkaassa osassa.

  Kun katselin ihania monimuotoisia kuviasi, niin huomasin konkreettisesti, miten paljon kaunista elämä koko ajan tarjoaa meille. Kamera sen todistaa :D Kaunista on sekin, kun välillä on vaikeaa ja sitten kuitenkin selviydytään, autetaan toisia, opitaan elämään varjopuolellakin. Sinulla on vahvoja kuvia ja elät vahvasti. Hienoja keväthetkiä sinulle ja rakkaillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitoshalaus kommentistasi. Välillä tuntee itsensä näiden asioiden edessä niin pieneksi ja osaamattomaksi, mutta toivottavasti ei tee kovasti hallaa, jos yrittää toimia mahdollisimman lempeästi ja oikein. Myös sinulle ja rakkaillesi lempeätä kevään valoa.

   Poista
 6. Niin se on tässä elämässä, että välillä on taakkaa enemmän kuin jaksaisi kantaa........

  Todella upeita kuvia!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentistasi. Ihanaa että pidit kuvistani.

   Poista
 7. Voi hiiskutti, jotkut vaan osaa! Ihania kuvia tosissaan. Komppaan Ruskaa elämän varjopuolista. Usein meissä on voimaa, jonka olemassaolosta ei tiedä mitään, ennenkuin tarve tulee. Voimahalitus ja muksautus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoshalit pikkusisko! Yritän kaivella niitä voimavaroja käyttön sillä nyt niitä tarvii.. Kiitos voiahalista ja se muksautuskin on tarpeen :P

   Poista
 8. Nuo jääpitsikuvat ovat kertakaikkiaan upeita. Ahdin kruunu, totta tosiaan. Kurrella näköjään meni lujaa ja ilmalentokuva kerrassaan osuva. Hyvinkin monipuolinen kuvasarja tällä kertaa. Ja aina yhtä taidokasta kuvaamista... Jaksamista ja mukavaa Vappua...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pitsit kommentistasi, niin mukavaa että jaksat käydä katselemassa kuviani ja kommenttisi ovat aina niin lämpimiä ja kannustavia.

   Poista
 9. Onkohan peikko muistanut kehua sinua ja sanoa että osaat kuvaamisen hianosti. Kuvissasi on niin monta asiaa kohdallaan, valot, varjot, liike, syvyysterävyys, asettelu, rajaus... ja aiheetkin vaihtelevat. Peikko tykkää näissä kuvssa eniten oravakuvista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi peikko ystäväni, lämmin peikkohalaus kommentistasi, on tosi ihanaa kun jaksat käydä kurkistelemassa kuvatuksiani.

   Poista

Lähetä kommentti