Kuvaterveisiä

Ihan ensiksi oikein lämmin ja sydämellinen kiitos edellisen postauksen kommentoijille. Vastailen taas kommentteihinne ja kirjoittelen blogeihinne kunhan lomani alkaa. Viikko tässä vielä pitäisi sinnitellä.
Ensiksi yllä muutama kuva Suvilahden Ahvensaaresta, tai Kuparisaarikohan se olis nimeltään, tiedä häntä :)Seuraavat ylläolevat kuvat on viikko sitten lauantai aamulta, kun lähdin pyörälenkille jo kuuden aikaan aamulla. Koko yön oli satanut ja luonto oli täynnä kastepisaroita.Sunnuntailtapäivä kaffeilla ja porinatuokiolla sisaren mökillä ja sieltä yllä muutama kuva.
Alla  Perjantai-iltana ja Lauantaina Ähtärin mökkireissulla kameralle taltioituneita kuvatuksia.

 Eipä muuta kun mukavaa alkavaa viikkoa kaikki blogiystäväni.
Minulla on viimenen työviikko ennen lomaa, ja vähän stressaa miten tästä selviän :)

ps tein viimesyksyn Kuusamon reissun kuvista musiikillisen  esityksen tuonne
Vaelluksia ja retkiä luontoon blogiini

käy kurkkaamassa ja kerro mielipiteesi :)

ps.ps... korjasin tuolla blogissa olevaa linkkiä, nyt pitäisi pyöriä.

Alareunasta voi valita "resoluution" painamalla pienestä kolmiosta. Näyttää  normisti 480 ja jos isontaan F11 kokoruudun kokoiseksi, kuvat menevät tosi rakeisiksi, mutta jos valitsee esim 720 näyttävät vähän paremmilta, joskin työkoneella olivat tummia ja aika pehmeitä :(

Kommentit

 1. Voihan jee.. taas sun ihanaisia kuviasi..
  Luonto on ihmeellistä..
  Vesipisarat kaurapellossa saivat minut lumoutumaan

  VastaaPoista
 2. Voi että, menin näistä vesikuvista kerrassaan nirvanaan. Sinä kuvasit iltaruskoa ja meikätyttö ikuistaa samanlaisia värejä aamuruskon aikaan, niin ne ovat samankaltaisia.

  Voi noita vesipisarakuvia, olisin halunut istua kuviesi märällä pellolla ja vain nauttia vesipisaroiden välkehtelystä. Ei, nyt tämä muuttui narinaksi, joten ei muuta kuin nautihan vielä viimeisestä lomaviikostasi, äläkä stressaa liikaa...:)

  VastaaPoista
 3. Voi ei, huokailen taas kuviesi äärellä. Hurmaavia! Miten tuollaisia otetaan? Itse en ole jaksanut panostaa hyvään kameraan enkä kuvaamisen salaisuuksiin ja se hiukan hatrmittaa, kun ei saa tallennettua sitä mitä haluaisi kuviin. Vaan se näkeminenhän, mitä kuvaa, on kuitenkin se juttu, mitä ei välineillä saa. Iltakuvat ja kuvat mökiltä saivat pysähtymään pitemmäksikin aikaa. Kuin olisi ollut katselemassa maisemaa paikalla :)

  noeijoo

  VastaaPoista
 4. Rakastan kuviasi! Varsinkin veden uskomattoman hienoja pärskeitä ja kuvioita, joita vangitset; haluaisin niistä valokuvanäyttelyn seinilleni!!

  VastaaPoista
 5. Vedet virvoittivat, sydämellinen kiitos.
  Voimia.

  VastaaPoista
 6. Ihanat ja värikkäät kuvat, Ähtärin maisemat ovat kauniita ja varmasti rakkaitakin sinulle. Iltaruskon hetki on yltäkylläinen väreiltään ja tunnelmaltaan.
  Vesi on niin kiehtova elementti, sitä katselisi vaikka kuinka kauan.
  Mukavaa lomanodotusviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Pidin eniten tähkäkuvista tällä kertaa. Kasteisia vai sateen jäkeen?

  VastaaPoista
 8. Upeat kuvat jälleen. Suomen suvea parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 9. Ulleriina;
  Pitsit sekaisin;
  noeijoo;
  Mags;
  Anonyymi;
  Manteli;
  Liisa;
  Irma;
  Lämmin kiitos kannustavista kommenteistanne. Ihanaa jos kuvani viihdyttivät tuokion. Tuo polkupyöräretki sateisen yön jälkeen oli mukava. Sumu ehti haihtua, ja ilma oli puolipilvinen, mutta aah miten raikasta, hiljaista ja rauhallista.

  Ähtärin maisemat ovat niitä rakkaimpia, kun siellä on lapsuus vietetty.

  Olen muuten ihan itekseni miettinyt millaisiahan kuvista tulisi jos niistä joistain kokeilis tehdä canvas tauluja. Ifolorillakohan oli jokin kesätarjous. Jos tekis ihan semmottisen pienen ensin alkuun..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti