Mökki terveisiä

 

 Perjantaina töiden jälkeen ajelin mökille. Sataa ripsutteli kuuroja koko illan. Lauantaina kävin laittamassa kukkaset taas hautausmaalle ja samalla kävin kummitädin kanssa suunnittelemassa tulevia syttäreitään.
Paljoa ei kuvata ehtinyt kun sadekuuroja meni jatkuvasti. Aina kun olin saanut kameran asennettua hyvään kohtaan niin tuli hirmunen tuulenpuuska ja sade. Ei auttanut kun koota vehkeet pikapikaa sateensuojaan.
Kuvat taitavat olla aika tummia? 
Ihanaa vihreyttä pursuavaa ja kasvunvoimaa täynnäolevaa viikkoa toivottelen.

Kommentit

 1. Voi, että nuo suo-orvokit on suloisia pisaroineen. Näin kyllä niitä tänään, mutta en edes kuvitellut meneväni rähmälleni maahan, en olis kyllä ylös päässyt. =DD

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat kukat, sekä pisarat!
  Loppuis vaan tuo sade.

  VastaaPoista
 3. Kauniin herkät kuvat. Kovia tuulenpuuskia on piisannut nyt, tekee hankalaksi kuvata makrolla, mutta parempia päiviä ootellessa - hyviä kuvailuja!

  VastaaPoista
 4. Ihaneita kuvia!! Minusta ne ei oo kyllä tummia, ainakaan liian...tykkään että on kontrastia ja syvyyttä :)

  VastaaPoista
 5. Ei ole tosiaan tummia, vaan todella hyvin sävyttyneitä. Aivan ihania aiheetkin, nenään tulee kostean kesäaamun tuoksu...

  VastaaPoista
 6. Ovatpa herkkiä yksityiskohtia luonnon pienistä ilonantajista. Vesipisarat saivat aistimaan koko luonnon tuoksukimaran, samalla kun muistelin omien polkujeni kohdalla vastaan tulleita kasveja. Todella syvät ja kauniit kuvat. Kiitos ja niiaus.:)

  VastaaPoista
 7. Kuvat ovat kauniita, eivätkä yhtään liian tummia. Banneri ihastuttava. sinulla tuntuu olevan ohjelmaa taasen hieman paljon. Yritä hengähtää edes vähän välillä.

  VastaaPoista
 8. Vesipisarat heinällä ovat kuin piäniä suurennuslaseja. Niin hianoja notta.

  VastaaPoista
 9. kivat kuvat. Vesipisarat näyttää nätille terälehdellä.

  VastaaPoista
 10. Tiitsa;
  Sirpa;
  Leenamarketta;
  Jaana;
  Hiutale;
  Pitsitsekaisin;
  Valokki;
  isopeikko;
  Nenunen;

  Lämminkiitos jälleen teille kaikille kommenteistanne.
  Hyvä juttu jos kuvat eivät olleet tummia, jotenkin koneeninäytöllä vaikuttivat siltä. Vipinää ja haipakkaa on taas piisannut ja piisaa vielä ainakin ensiviikon. Vaasan ja Helsingin väliä hyppään edestakaisin ja sitten hulluna yritän välipäivinä saada tehtyä ne rästityöt jotka Hesan päivinä jäävät tekemättä. Onneksi näyttäis siltä että Juhannusviikolla vähän työtilanne normalisoituis. Silloin viimeistään yritän ehtiä blogeihinne jotain kommentoimaankin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti