Kuulumisia pitkästä aikaa


Ihan ensimmäiseksi oikein ison iso ja lämmin kiitoshalaus, kaikille teille, jotka olette jättäneet ihanan kannustavia ja myötäeläviä ja tsemppaavia kommentejanne. Kun olen ollut oikein "piipussa" olen käynyt ne taas kertaalleen lukemassa, ja selvinnyt nytkähdyksen eteenpäin. 

Kuten moni teistä tietääkin, olen kamppaillut työuupumuksen ja keskivaikean masennuksen kourissa jo useita vuosia. Välillä sairaslomalla ja sitten taas töissä. Viimeinen vuosi on ollut tosi rämpimistä, on raskasta yrittää jakaa aikaansa kaikialle jotka tarvitsevat vaikka niin kovasti haluaisinkin. Töissä olen silti ollut koko ajan, sisu kun ei millään antaisi periksi jäädä taas sairaslomalle...  
Jaksamisongelman lisäksi kuvaan tulivat massiiviset vatsavaivat puoltoista kuukautta sitten, eikä syytä tahdota löytää.. stressi ehkä, mutta se ei kyllä selitä maksan löydöksiä, jotka toivottavasti ovat viattomia, mutta tutkia täytyy.. Tänään kuulin helpottavan uutisen, että ehkä syynä on löytynyt helikobakteeri... lääkekuuri tulossa. Torstaina on vatsan ultra, josta toivottavasti selviää, ettei ole syytä huoleen.. jospa tämä tästä. Osa-aika työkyvyttömyyseläkepaperitkin lähtivät eteenpäin.. eli pikkasen valonpilkahdusta taivaanrannassa. Vaikka  pelottaa miten pärjäämme taloudellisesti jos jään osa-aikaisesti töihin, oli pakko tämä ratkaisu tehdä, toivottavasti tulee myönteinen päätös.
 Viimeviikkon olimme lomalla mökillä aika kului polttopuita tehden ja rankoja kiskoen. Ilma oli kaunis, aurinko helli, metsä humisi, ja linnu lauloivat. Vatsavaivoista huolimatta olo piristyi huomattavasti.
 
Lähimetsässä oli tehty harvennus ja hui kun näytti oudolta. Nyt lähitieltä näkee suoraan mökin pihalle.


Koirulit nauttivat elämästään.Ja luonto alkaa pikkuhiljaa herätä talviunestaan.

Tämän postauksen myötä, toivotan kaikille teille rakkaat blogiystävät, kevään voimistavaa valoa ja auringon iloa.
Kiittäen Kaarnikka

Kommentit

 1. Tervetuloa takaisin ja kovasti elämää tihkuvin kuvin. Uskotaan, että kaikki kääntyy hyväksi. Mukava "nähdä" taas.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanan keväisistä kuvista ja toivotaan,
  että kaikki kääntyy parempaan suuntaan.

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva lukea ja kuulla kuulumisia elämää pursuavin kuvin. Toivotaan että kesän myötä tulee uusia voimia ja kaikki kirkastuu.

  VastaaPoista
 4. Ihanat elämää tihkuvat kuvat, alimmaisen kuvan versot kylpevät auringossa, talven hämäryys on kadonnut. Koirulitkin ovat hullaantuneet kevään tunnelmasta.
  Oli ihana katsella kuviasi ja lukea kuulumisesi, toivottavasti kaikki menee hyvin. Oikein ison voimahalin lähetän sinulle ja toivotan aurinkoisia keväpäiviä♥

  VastaaPoista
 5. Tuota työuupumusta on ollut minullakin, tämä blogimaailama on ollut asialle hyväksi. Eipähän tarvitse murehtia töitä kun hauskoja kirjoituksia on saanut lukea.

  Voimia sinulle ja mukavaa kevättä reppuusi :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos myös Sinulle mukavampaa kevään alkua ja kesän odotusta.
  Sairastelut, työuupumus ja huoli tulevaisuudesta voi kyllä aiheuttaa pahojakin oireita kehossamme. Itsekin paljon sairauslomilla viettäneenä ymmärrän täysin sinua, ettet halua s-lomille jäädä. Silloin on se täydellinen syrjäytymisen tunne sosiaalisesta ympyrästä, ainakin minulla. Asumme niin kaukana kaupungista ja "ystävistä".
  Onneksi löysin tämän valokuvauksen, jota melkein joka päivä opettelen lisää.
  Minulla kävi vielä työtapaturma, jota vakuutusyhtiö ei korvaa, siitä alan taistella nyt. Toivon sinulle myönteisiä päätöksiä ja terveyttä.
  Halauksin!

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa takaisin! Toivotaan, että terveysongelmat väistyvät ja olo paranee. Oravanpyörästä hyppääminen on varmasti kohdallasi enemmän kuin tarpeellista.

  Olen omalta kohdaltani kokenut, että työelämä on tänä päivänä niin rankkaa, että se syö ihmisen sisältä jos siihen suostuu.. Mitä mieltä sellaisessa elämässä on, että vapaa-aikaa menee kokonaan työstä palautumiseen. Luovuus kuolee ja elämästä tulee pakkotoistoa. Ihminen kun ei kuitenkaan ole mikään kone. Jaksuja ja voimia!!

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia, koirulit nauttivat viimeisistä lumista ja luonnossa on paljon uutta aluillaan :) Toivotaan että lääkekuuri tepsii ja häätää bakteerin ja olosi parantuu.

  VastaaPoista
 9. Osa-aikaisena tulee verotus mukavasti vastaan eikä tulotaso sitten kuitenkaan putoa kovin paljon. Itselleni on ollut samassa tilanteessa todella tärkeää rauhoittaa ensin ruumiini ja sieluni pitkällä sairauslomalla ja vasta täysin levänneenä jatkaa töitä. Nyt vuosi on mennyt jo hyvin osa-aikasairauseläkkeellä. Sitä haen nyt lisääkin. Toivotan sinullekin hyviä ja sinulle sopivia ratkaisuja:)

  VastaaPoista
 10. Voimia sinulle toivon! Kuinka hartaasti toivon itsekin pystyväni vähentämään töitä, ne vievät ihan liikaa jaksamisesta. Varsinkin kun on yksi iso uupuminen takana.

  Kun elämässä on niin paljon muutakin. Luontoa, kulkemista, läheisiä ihmisiä, kauneutta :) Mahtavat kuvat jälleen, kevät herää totisesti eloon!

  noeijoo

  VastaaPoista
 11. Onpa kaunis bannerikuva. Olet kuvillasi tuonut iloa monen elämään, toivon, että osa siitä ilosta palautuu sinulle takaisin. Jaksamista ja toipumista.:)

  VastaaPoista
 12. Tervetuloa takaisin sisko!
  Ihania, ihania kuvia olet saalistanut. Toivottavasti pääset pian osa-aikaiselle, ennenkuin väsymys menee ihan yli. Tsemppiä huomiselle, halauksia!

  VastaaPoista
 13. Mökkirannassa taas kevät tulva. Kauniita kuvia, vaikka lähimetsä tosi outo. Mökkipiha näkyy tielle? voi ei. Mökki on saanut pitkään olla rauhassa juuri siksi, että sen olemassa olo ei oikein näy mihinkään. Kuinkahan nyt käy?
  Olet varmaan juuri nyt siellä ultrassa, toivottavasti sairauden syy selviää pian. Rakkain terveisin. "isosisko"

  VastaaPoista
 14. Ihania kuvia jälleen. Tuli aivan haikea olo, kun ei olla piiitkään aikaan käyty mökillä. Toivottavasti olosi kohenee lääkekuurin myötä. Lähetän paljon parantavaa energiaa ja voimaa jaksamiseen. Halauksia!

  VastaaPoista
 15. Sinulla on kyky katsoa,kaikilla sitä ei ole. Monet porhaltaa pienien/hoksattavien kauniiden asioiden ohi, metsästäen sitä, wooow, yber upeaa mahtavaaa..( nykymaailmantauti). Monesti sitä pelkää ihan turhaan pärjäämistään taloudellisesti, monesti kaikki sujuu ihan hyvin. Sitä oppii tyytymään yksinkertaisempaan, ja huomaa että itseasiassa elämä on harmoonisempaa yksinkertaisuudessaan. Vaan, ihmisellä tahtoo olla se ajatus että raha = turvallisuus. Toki tämä maailma VIELÄ onkin rakennettu tuon "pyhänpaperin" ympärille. Toivottavasti se tulevaisuudessa katoaa paremmin ajatellussa maailmassa.

  VastaaPoista
 16. Piti vielä sanomani, että olet rakas ja toivon että kaikki tästä selviää ja kirkastuu. Laittaa kädet sen kipiän massun päälle ja sanoo kivulle että se voisi jo palata kotiin kivuttaren omiin hoteisiin.

  VastaaPoista
 17. Tiitsa:
  Sirpa:
  Manteli:
  Maiju:
  Laventeli:
  Suvenkeiju:
  Anja:
  Katriina:
  Isopeikko:
  noeijoo:
  Pitsitsekaisin:
  Valokin värsyjä:
  Seijamarjatta:
  Tulentekijätuikku:
  Valorun valakiat:

  Lämmin kiitoshali teille jokaiselle kommenteisstanne, voimahaleista ja myötäelämisestä kanssani. Nyt on helikonhäätö menossa 9 pilleriä päivässä ja on vähäsen ns "suur-realistinenolo " mutta toivottavasti tehoaa. Muista kokeissa ei ole mitään hirmu vakavaa löytynyt ONNEKSI. Ehkä se on tuo bakteeri möyrästänyt ja tehnyt huonoa oloa jo pitkään.
  Olen myöskin tullut siihen tulokseen, että osaaikainen työkyvyttömyys eläkeratkaisu ainut ratkaisu tässä pinteessä. Pääseehän sieltä sitten myöhemmin töihin kokoaikaiseksi jos hirviä hinku tulee ja tilanteet muuttuu.
  Mökki-reissu oli mukava ja tuli tarpeeseen, olisin voinut itsekkin heittäytyä onnesta Dorrikoiran viereen, lumikinokselle :)
  Valorulle kiitokset pokaalista, vastaan siihenkin kunhan saan voani takaisin.
  Rakkaudella teitä jokaista ajatellen: Kaarnikka

  VastaaPoista
 18. Voi että... tuli ensimmäiseksi mieleen, mutta sitten kun luin kaikki kommentit, omasi mukaan lukien, tuli ajatus *kyllä kaikki selviää*

  Paljon tuskaa on elämä tuonu, mutta onneksi sinulla on voimaa luonnosta, valokuvauksesta ja ystävistä, perheestä... Ihanaa että jaksoit palata tänne blogimaailmaan, koska täältäkin saat varmasti voimia ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti