Pieni tervehdys

 
Teille rakkaat ystäväni. Olen pahoillani,etten ole ehtinyt, jaksanut/voinut vastata viesteihinne enkä ihaniin tunnutuksiinne joita olen teiltä saanut.
Viime päivinä olen olen ollut niin uupunut, että kaikki voimani ja energiani on mennyt siihen, että saan pidettyä itseni jotenkin koossa ja työkuntoisena.

Tovon sydämmestäni, että ymmärrätte, ja annatte anteeksi hiljaiseloni.  Arvostan suuresti viestejänne ja ihania tunnustukisa  ja vastaan niihin, ihan varmasti, kunhan saan kerättyä voimia, että pystyn tuottamaan jotain järkevää sanottavaa.
Toivotan kaikille rakkaille lukijoilleni rentouttavaa ja ihanaa viikonloppua.
Yritän rentoutua huomisen synttärini viettoon ;)

Tein pienen kuvaesityksen Valokuvauksia blogin puolella, kuvista joita kuvailin pari viikkoa sitten Kyrönjoen Malkakoskella, jossa vietimme yhden aurinkosen rentoutuspäivän siskoni Valokin kanssa.


Kommentit

 1. Joskus elämän reppu on liian painava... Voimia sinulle ja kiitos ihanista kuvistasi ♥

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia jälleen, pitäisi itsekin johonkin purolle/joelle lähteä taas joskus...
  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Hyvää syntymäpäivää sinulle ja samalla voisin onnitella myös itseäni, sillä huomenna vietän myös "syntymäni" juhlaa.

  Toivotaan, että voimasi palautuvat voimistuvan valon myötä ja lämmön.

  Aurinkoa ja lämpöä päiviisi;)

  VastaaPoista
 4. Ystävä hyvä, älä rasita itseäsi ainakaan tällä blogilla, kaikella on aikansa. En tiennyt että sinulla on noin paljon voimia kysyviä asioita, sitä suuremmalla syyllä ansaitset kiitosta.
  Olen itsekkin nyt vähän huonossa kunnossa, en jaksa kovin kauan olla konella, ja muutin työt teet pienissä erissä. Muista levätä vaikka olisi kuinka kiire. Kiitos jälleen ihanista valokuvista ne ovat helmiä maailmalta.

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia olet jälleen ottanut.
  Hyvää syntymäpäivää ja
  rentouttavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. Olen kaivannut kuviasi ja juttuja niiden lomaan.
  Syntymäpäivähalaus ja toivon sydämestäni sinulle valoa päiviisi.

  VastaaPoista
 7. Niin hurmaava kuvasarja! Upeita otoksia. Lämmin syntymäpäivähalaus rakas sisko :) rutistaa.. (rits, rats)

  VastaaPoista
 8. Kuule, ei sitten mitään panikointia blogin takia. Otat iisisti ja keräät voimasi kuntoon ja kun aika on ja siltä tuntuu niin silloin bloggaat:) Hyvää syntymäpäivää ja muutenkin mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kuvanautinnosta. Hyvää ja rentouttavaa syntymäpäivää sinulle halauksen kera♥

  VastaaPoista
 10. Hyvää Syntymäpäivää!

  Blogi on vain blogi, älä ota stressiä!

  VastaaPoista
 11. Hyvää syntymäpäivää! Ja kevättä

  VastaaPoista
 12. Elä sie vaan ressaa blogistanian ja viestien kanssa. Kunhan nyt saat itsellesi voimia kasattua. Lepää kunnolla ja sitten kaikki keinot käyttöön. Jospa lähestyvä kesä auttaa asiassa.
  Lämpimiä ajatuksia ja onnitteluja synttärin johdosta, lähettelen täältä napapiirin tuntumasta.

  VastaaPoista
 13. Hyvää syntymäpäivää! Bloggaaminen saa odottaa, lukijasi eivät katoa minnekään. Iloitsen kuvistasi! Jaksamista!

  VastaaPoista
 14. Sääli etten ole lasi taiteilija, niin mukavia muotoja löytyi kuva sivuiltasi, kiitos vain niistä. Laitoin sinulle viestin netikka.fi osoitteeseen. synttärihalaus !

  VastaaPoista
 15. Kiitos, että olet jaksanut ilahduttaa lukijoitasi kuvilla, jotka taas puolestaan ovat antaneet kauneutta ja valoa joskus ei niin valoisaan elämään. Kaikkea hyvää ja jaksamista...:)

  VastaaPoista
 16. Jätti iso kiitoshalaus ihanista ja myötäelävistä kommenteistanne ja synttärionnitteluista. Ne merkitsevät minulle todella paljon! Pehmytpiirrolle jälkijättöisesti onnea ;) ja Seikku-siskolle kiitokset viestistä, vastauskin tulossa, jokupäivä :) Kevään voimistavaa valoa toivon teille ihan jokaiselle.

  VastaaPoista
 17. Kävin lukemassa ja katselemassa kuviasi.
  Halauksin Laventeli.

  VastaaPoista
 18. Kaikki kääntyy vielä voimaksi ja viisaudeksi. Meidät on sorvattu kuitenkin melkomoisesta tervaskannosta, eikö vain! Halaa kovasti, ottaa sen pienen pään käsiensä väliin, tapittaa sitä silmiin ja sanoo "olet hirrmusen ihana isosisko"

  VastaaPoista
 19. Peikolta sellainen vahvistava pöö.

  VastaaPoista
 20. Joskus elämä on aika raskasta eikä jaksa mitään, paljonhan sinä jaksatkin jos työn ja itsesi koossa pitämisen? En voinut olla mainitsematta sinua sisaresi yhteydessä, kun jatkoin tunnustusta, jonka sain, vaikka en sitä itse muille taakaksi jätäkään. Haluaisin useamminkin täällä vierailla kuten myös Valokin hienoilla rauhoittavilla sivuilla, mutta, mutta..

  Aurinkoa ja voimia Sinulle ja kaunista kevättä Kaarnikka, en nyt ole ihan varma, mistä kenkä puristaa, mutta blogista tai kommenteistä älä ikinä turhia murheita kanna:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti