Miksi ?

 
Eilettäin äitiliini, joka tulevana sunnuntaina täytttää 91 vuotta sai hyvin epämielyttävän synttärilahjan..  Kaatui (varvas tarttui mattoon ja siitä nurin) olkavarsi murtui. Vietin äitiliinin kanssa illan ensiapupolilla, röngtenissä ja tutkimuksissa. Suuri hätä hänellä oli kun piti lähteä maalisissa vaatteissa sairaalaan, oli juuri ollut maalaamassa taulua (maalaa joka päivä useita tunteja) ja lähtenyt siitä pensseleitä putsaamaan, kun vahinko sattui.
Olen äidin puolesta niin pahoillani, juuri kun uudenvuoden aattona tullut keuhkoveritulppa rupeaa hellittämään, niin eiköhän ovella ole odottelemassa seuraava särky.
Silti hän peruspositiivisena ihmisenä tuumi, että onneksi meni vain vasen käsi, ettei oikea tai lonkka ja ettei iskenyt päätänsä. Tuumii vain, että kyllä minä pärjään, kun oikea käsi toimii... saan keitettyä aamupuuroni yms. Voi tuota rakasta pientä mummun nyssykkää, miten urhea ja sinnikäs hän onkaan!


Yksi äidin rakkaista harrastuksista on ihtohimoinen kalastus. Hän istuu tuntikaupalla mökkijärvellämme kalassa. Soutelee ja nauttii luonnon rauhasta ja kotijärven ilmapiiristä. Nämä kuvat ovat viimekesän eräältä mökkireissulta. 


Huomenna menen katsomaan toista urheaa mummelia,tkummitätiäni  ja hoitamaan hänen asioitaan.


Tällaisia terveisiää tälläkertaa.

Kommentit

 1. Ihana rautainen muori :) Terveisiä hänelle ja paranemista ♥

  VastaaPoista
 2. Täytyykö ottaa ainakin osa matoista pois jos niihin alkaa varvas tarttua. Onhan se tietty vähän kolkkoa vaan turvallisuus on tärkeämpää. Rakkaita terveisiä äitiliinille ja pikaista paranemista. Joku toinen olisi jo uikuttanut onnettomana, on äiti ihmepaketti.

  VastaaPoista
 3. Ihana äiti, taitaa olla taiteilijasielu... Terveiseni Hänelle

  VastaaPoista
 4. Myötätunnon haleja sinulle ja paranemisterveisiä äitiliinillesi. Hän on niin positiivinen ja sinnikäs, positiivisuus edistää paranemista.
  Palaan aina uudelleen ihailemaan alimmaisen kuvan tunnelmaa, kuvassa on jotain hyvin koskettavaa♥

  VastaaPoista
 5. Hänellä on todella positiivinen elämänasenne,
  mikä varmaan auttaa paranemista.
  Myös minulta paranemisterveiset hänelle.

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuon ikäpolven ihmiset ovat sinnikkäitä, äitisi on todella positiivinen ihminen ja paraneminen on nopeampaa kun ajattelee noin.
  Pikaista paranemista.
  Kiva tuo soutelukuva!

  VastaaPoista
 7. Toivotaan, että käsi pian paranee ja mummi saadaan taas kuntoon! Vahinkoja sattuu ja tietysti nuo useat peräkkäiset sattumukset ja sairaudet vaikuttavat liikkuvuuteen ja koordinaatioon. Paljon positiivista mieltä ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 8. Äitisi on esimerkki sisukkaasta naisesta ja aidosti optimistesesta, vaikka varmasti on ollut kipuja ei turhaan valita, toteaa vaan, että pahemminkin olisi voinut käydä.. Kyllä hän tuosta paranee, sisäiset vaivat ovat aina suurempia, keuhkot ja sydän. Toivotan parantumisia ja sinulle urhealle voimia auttaa ja olla läsnä.

  VastaaPoista
 9. Voi eii! Vaan kovasti paljon rakkaita terveisiä mummalle <3

  VastaaPoista
 10. Ihanat kauniit kuvat, ihana mummu teidän äiti :) Pikaista paranemista ja hyvää vointia jatkossa toivon minäkin hänelle, taiteilijalle.

  VastaaPoista
 11. Tuohon kysymykseen ei yleensä saa vastausta kertomasi kaltaisissa asioissa. Itsekin kohdallani kyselen tai pikemminnkin yritän olla kyselemättä. Paranemista!

  VastaaPoista
 12. No voi hirmuinen harmi. Toivottavasti paraneminen onnistuu samaa sitkeyden mallia noudattaen. Omalla äidilläni kävi sama homma syyskuussa vasempaan olkavarteen. Liikerajoitusta jäi jonkin verran, mutta ihan tyytyväinen sai olla paranemistahtiin.

  Äidilläsi on kerrassaan ihanat harrastukset :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti