Kuusamosta vielä

 

Vielä muutamia kuva kollaaseja Kuusamon reissulta.
Yllä on Myllykosken kuohiuja, vähän ennen kun meni kunnolla taivas pilveen.

Koskikaraa ja kuukkelia kävimme kuvaamassa lauantaina. Sää oli pilvinen ja minun objektiivini ei ole lintukuvausta varten, siksipä kuvat aika suttuja.

Mukavaa viikkoa kaikille lukijoille

Kommentit

 1. Miten sä teet nuo kollaasit? Onko siihen joku oma työkalu bloggerin sivuilla? Tunnustan kaikille lukijoille, että minun blogissani ei olisi juuri mitään muuta kuin tekstiä, jollei Kaarnikka olisi avittanut teknisissä probleemeissa.
  Hienoja kuvia, taas.

  VastaaPoista
 2. Ihan kivojahan nuo kuvat on. Kiva nähdä kummoinen se Myllykoski on talvella, tuskin pääsemme sitä enää talviasussaan näkemään. Kylmyyden ja jään valta näyttää hirmuiselta. Onhan tuo koskikara ihme rasvapallo kun pysyy sulana kylmässä vedessäkin pärskittyään. Kuukkelikin kädestä ruokaa hakee voi ihmettä... Hyvää viikkoa samoin sinulle ynnä kumppaneille.

  VastaaPoista
 3. Siellä Kuusamossa on vielä täys talvi, oikein pakkashuuruisia kauniita kuvia. Koskikara ja kuukkeli mukavana mausteena retkelläsi. On nautinto katsella näitä kuviasi.
  Keväistä viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hrrr, kun tuli kylmä katellessa noita ylimmäisiä kuvia. Kuusamossa oikean talven näkymät. Tuo Kuukkeli on ihana, kun tulee noin kädelle♥

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia. Olen käynyt Kuusamossa vain kerran. Ilman kameraa. Ja siitä on kauan.

  VastaaPoista
 6. Ama; Kiittis kommentistasi. Mulla on sellanen googlen ilmanen valokuvaohjelma kun Picasa sillä teen nuo kollaasit, ilmanen ja helppokäyttönen. Varmaan tuolla photoshopillakin pystyy tekeen niitä, mut sitä en oo jaksanu opetella :) Ilmanen wep-albumikin Picasalla on. Muuten kuva-arkistoni on siirtymässä Lightroomiin.

  isopeikko; Kuukkeli oli tosi rohkea ja perso rusinoille.

  Seijamarjatta; Myllykoski oli tosi kivan näköinen ja olis ollut kuvauskohtia enemmänkin, mutta olin sillon just tulossa flunssaan ja oli lähdettävä lepäämään.

  Manteli: Kiitoshalit kommentistasi. Etpä arvaakkaan miten minulla kävi eilen noiden kuukkeli ja myllykosken kuvien kanssa... Kaikista muista kuvista oli onneksi varmuuskopiot kun kone (en minä) otti ja päätti hävittää koko sen levyn sisällön jossa kuvat sijaitsevat. En ymmärrä mitä tapahtui. Onneksi menetin vain 25,26.02 kuvat ja sit viimeviikonlopun kuvat kun olimme siskon kanssa Kyrönjoella kuvaamassa.
  Eniten minua karvastelee nuo Myllykosken ja kuukkeli kuvat :(
  Nenunen; Tuona päivänä ei enää ollut niin huikean kova pakkanen, mutta tuuli oli vielä kirpakka. Kuukkeli oli tosi ihana.

  Liisa; Kiitoksia kommentistasi. Kuusamoon kannattaa tehdä reissu ja nimenomaan kameran kanssa :) Siellä on paljon kuvattavaa.

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia!!! Katselin kaikki Kuusamon kuvasi, ihan huikeita :) Harmi että kävi tuommonen koneen tilttaus; mullakin on niistä ikäviä kokemuksia..!

  VastaaPoista
 8. Sinä onnellinen olet päässyt talvella Kuusamoon. Se on vielä kokematta. Mutta kesällä taas. Mahtavat kollaasit jälleen.

  VastaaPoista
 9. Hienot kollaasit olet tehnyt Kuusamon kuvista!
  Hyviähän nuo lintukuvatkin on.
  Kannattaa kone viedä tohtorille, taisin jo johonkin kirjoittaakin sinulle, että minun kuvat hävisivät kovalevyn tuhoutumisen myötä, mutta kaikki saatiin pelastettua. Onneksi.
  Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 10. Jaana;
  irma;
  Laventeli;

  Lämpimät kiitokset kommenteistanne.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti