Siirry pääsisältöön

Kuusamo kutsuu


Olisin halunnut kirjoittaa jotain kaunista ja kannustavaa sanottavaa tälle viikolle, mutta taas on "takki" niin tyhjä, ettei tule ku tönkkötekstiä :)


Pakkaus/pyykkisulkeisia vietin koko viikonlopun, sillä olen lähdössä kolmeksi päiväksi Kuusamoon kuvaamaan.
Kaikenlaista hankaluutta on ollut ja asiat vastustaneet mutta toivottavasti reissu menee sujuvasti, enkä esim jäädy seidaksi Oulangan kanjonin laidalle tai putoa jyrkänteeltä :-o
Eilen vielä säätietoja kurkkiessa näytti lähes kolmenkymmenen pakkasia tuolle ajalle, mutta nyt näyttääpi pikkasen lauhemmalta ja pilviseltä.......
Aurinkoa toivoisin kovasti, sillä lumisateessa ei ole kiva kuvailla..... mut odotellaan ja katsotaan mitä tuleman pitää..Enää huominen päivä töitä ja sitten keskiviikkona aikasin aamulla lähden ajaa huristamaan ja lähes 700 km on matkaa edessä.
Pitemmittä puheitta toivottelen kaikille aurinkoista, kimaltelevaa ja helisevää helmikuun viikkoa. Upeita utuisia auringonlaskuja ja nousuja päiviinne.

Oheiset kuvat ovat viime helmikuussa kuvattuja, kun retkeilimme siskon kanssa Kyrönjoen rannoilla.

Kommentit

 1. Oikein mukavaa kuvausmatkaa upeisiin Kuusamon maisemiin.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa ja kuvauksellista kuvausmatkaa Kuusamoon, toivotaan jotta ilmat olisivat suosiolliset matkallasi:)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia!
  Jos Kuusamossa on liian kylmää kuvata, niin hukkaan reissu ei varmasti mene, sillä pikkulomaselle on aina tarvetta.
  Ajele varovasti!

  VastaaPoista
 4. Hei nyt kun menet Lappiin osta minulle uusi puukko. Jouduin luopumaan entisestäni, kun romanialainen muurari niin ihastui siihen. Sellainen naisten puukko pliis. Maksan kun kesällä nähdään. Mallikasta reissua ja ajele varoen, Jos on pilvessä "vedä lonkkaa" ts, lepää.

  VastaaPoista
 5. Jään jännityksellä odottelemaan kuvauksen satoa. Mukavia ilmoja ja kelejä.:)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa Kuusamon reissua sinulle! Toivotaan että päiväsaikaan aurinko näyttäytyy ja lämmittää.

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti tulet saamaan paljon takin ja kameran täytettä reissultasi :) Puitteet ovat varmasti upeat huonommallakin kelillä. Vaan tietty kamera tykkää paljosta valosta.

  Itekki olen nyt alkanut kaivata jotain vaihtelua, mihin joku reissu ja matka pohjoiseen olisi kait parhainta lääkettä. Suunnitelmissa on...

  VastaaPoista
 8. Tiitsa, Nenunen, isopeikko, Ama, Seijamarjatta, Pitsit sekaisin, Anja ja Ruska. Lämpimät kiitoshalit kommenteistanne. Kuusamon reissu oli tiivistahitnen ja antoisa. Pakkasta, aurinkoa, lumisadetta ja lauhtuvaa. Pitkiä kiinnostavia päiviä ja puuduttava ajomatka mennen tullen. Kuvasaalista tulossa kunhan ehdin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti