Pakkas kävelyllä pellolla

 
Lauantaina oli -23astetta pakkasta, muttakun aurinko pilkisteli oli pakko lähteä edes pienelle kävelylenkille lähipellolle.
Käveleskelin vanhaa moottorikelkan uraa. Mutta kun sivummalla näkyi jokin hieno talventörröttäjä josta oli ihan pakko saada kuva, unohdin ettei se hanki kannakkaan. Upposin välillä lähes vyötäröä myöten ( siinä pahimmassa kohdassa oli kyllä pelto-ojakin syvyyttä lisäämässä).
Kovin pitkään ei tarjennut kuvakulmia sihtailla ja tähtäillä, kun oli lähdettävä lämpimään takaisin.
Ohessa muutama kuva sumupelloilta

Päivän iso ilo oli, että sain erään pitkään roikkuneen työn päätökseen.
Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille toivottelen.

Kommentit

 1. Pidän näistä sumu kuvista, ne tuovat kuvaan uuden elementin. Kertovat tarinaa, joka alkaa näistä kiehtovista kuvista.
  Kannatti hieman uhrautua kylmyyden edessä.

  VastaaPoista
 2. Pellot on niin ihania talvella! P-Karjalassa asuessa olivat ihan jokapäiväisiä lenkkimaastoja, nyt en ole vuosiin päässyt tuollaisiin ihaniin avariin maisemiin. Todella upea valo noissa kuvissasi!

  VastaaPoista
 3. Toinen ylhäältä on vain jotenkin niin herkkä, vetosi minuun.

  VastaaPoista
 4. Upeaa. Kirkkaat pakkaspäivät ovat lemppareitani.

  noeijoo

  VastaaPoista
 5. Pehmyt piirto;
  Kiitoksia kannustavasta kommentistasi. Tuo on totta että kannatti uhrautua. En ole vielä kertaakaan katunut sitä että olen kuvausretkelle lähtenyt, vaikka joskus on pitänyt sääolosuhteiden takia itseään pikkuisen enempi patistaa ;)

  Hiutale;
  Oi kun mukavaa kuulla sinustakin pitkästä aikaa ;) Pellot on parasta ulkoilumaastoa varsinkin kevät auringolla. Näillä seuduilla lumi pelloilla on harvinaista herkkua, aika usein käy niin, että kevätaurinko ja tuuli sulattavat tummat pellot ensimmäisinä jo heti helmikuun lopulla.

  Valorun Valkiat;
  Mukavaa kun pidit... tuota ottaessa putosin juur siihen pelto-ojaan haaruksenperiä myöten ja molemmat jalat, enkä meinannut päästä ylös. Hetken piti tumpuloida ja keikutella, että sai tilaa itselleen ja pysty heittäytymään kyljelleen, jolloin sai toisen jalan ylemmäs jne.. aika taiturointia, muttei ainakaan ollu kylmä ;)

  noeijoo;
  Lämmin kiitos kommentistasi, minä myös pidän lumisissa maisemissa tarpomisesta aurinkoisina pakkaspäivänä.

  VastaaPoista
 6. Kuvat on hienoja ja kiva katsella täältä, josseioo
  lunta ainakaan vielä. Sumua kyllä on ja sakeaakin joskus. On sitä sumua joskus ollut niinkin paljon ettei kuvaan olisi tullut muuta kuin valkeaa haituvaa. Että oikeen ojavoimistelua, vai sillee...

  VastaaPoista
 7. SeijaMarjatta; Kiitos halit kommentista siskolle. Eisunkaan sinne enää lunta voi tulla ;) Kuvia kuvia tahtoo sumukuvia sieltä teiltä kiito nam... ja merikuvia ja ja ja... vaiks mitä. Joo olihan mielenkiintoosta voimistelua se ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti