Kiva viikonloppu siskojen kera

Viikonloppu hurahti pois tiehensä, niin joutuin että ihan tässä nyt sunnuntai iltana hämmästyttää.
Lauantaina lähdin kotoa kävellen Valokki siskon luokse, Valorusisko oli täällä pohjanmaalla kyläilemässä.  Siskot lähtivät minua vastaan toisesta suunnasta, näin tuli kaikille päivän kävelylenkki suoritettua. 
Vähän napsittiin valokuviakin kävelylenkin varrelta.

Ilta kului rattoisasti siskon luona, syötiin, saunottiin juteltiin ja naurettiin.
Sisarella on kaikenlaisia kauniita esineitä ja tein niistä tähän pari kollaasia ;) Jossain välissä huomasimme että ulkona on kuutamo... no sitähän piti yrittää kuvata. Kampetta päälle paksusti ja kamerat tanassa tantereelle..
Vaikeeta on.. aina tuossa kuun kohdalla on tuommonen palanut reikä.. mitenköhän kuukuvia oikein kuuluisi ottaa... samoin kun nuo tähtikuvatkin paloivat reiíksi


Sunnuntaina tulin peltoteiden kautta sisarelta kotiin ja otin muutamia kuvia laskemassa olevasta auringosta.
Näinpä se hurahti nokkelasti ja mukavasti tämä viikonloppu.
Olis pitänyt tehdä kyllä kaikenlaista kotonakin mm. pyykin pesua, siivousta, hiustenvärjäystä.. yms. mutta eiköhän ne kerkiä myöhemminkin, joten kiitos taas siskoille antoisasta viikonloppusta.

Ja kaikille lukijoille oikein iloista, valoista ja suloista tulevaa viikkoa :)

Kommentit

 1. Voi kuinka kivoja kauniita kollaaseja olet koonnut, viikonlopun kuvista. Kiitos mukavasta seurasta, aika vain menei niin nopsaan. Tuntuu ettei paljon ehtinyt edes puhella, vaikka suu kävi koko ajan.

  VastaaPoista
 2. Ihana kuvausreissu teillä, ihanaa, kun teillä on yhteinen harrastus. Voi, kun minullakin olisi sisko. Kuutamokuvathan ovat upeita, kyllä se kuu varmaan palaa aina puhki, jos meinaa saada maiseman näkyviin, kuu on niin kirkas.

  Mukavata viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Tää on täällä kateellinen toisille siskoille kun saavat olla siellä yhdessä. Vaikka noita pakkasia en kyllä välittäisi kokea. Kuvissa ne on kyllä tosi viehkon näköisiä, vaan muistan kyllä miten sormet ja varpaat palelivat ja henkeä ahdisti.
  Halirutistuksia.

  VastaaPoista
 4. Valokin värsyjä;
  "Kiitosta vaan juuu" ;) Tuo on totta että tuntu aika kuluvan niin vinhaan, ettei läheskään kaikkea ehtinyt puhua, vaikka puhuttiin koko ajan ;)

  Manteli; Olemme todella onnellisessa asemassa että meillä on toisemme ;) Tuo taitaa olla juuri noin noiden kuutamokuvien kanssa. Täytyis kikkailla ja tehdä photoshopilla, mutten halua (enkä ehkä osaiskaan :))

  SeijaMarjatta:
  Älä ole murheellinen...täytyis vissiin tehdä siskotapaaminen sinne lämpöseen luoksenne. Huhu kerto että Tampereelta pääsis Ryanairilla 59,- sinne lähettyville... hmm pitää miettiä. Halituksia kovasti isosiskollemme.

  isopeikko; Olen niin samaa mieltä kanssasi

  VastaaPoista
 5. Hienoa talvea Pohjanmaalla. Aukeat ovat tulleet myös minulle tavallaan tutuiksi, kun reissaan 8-tietä pohjoiseen päin lapsen luo.
  Teillä on ollut loisto viikonloppu, kuin pala lapsuutta. Kai te vähän muistelittekin?

  VastaaPoista
 6. aimarii; Kiitos kommentistasi. Viime ja tämä talvi ovat olleet poikkeuksellisen upeat säiden suhteen täällä pohjanmaalla. Pidän lumesta ja pakkasesta, joka on näilläseuduilla ollut harvinaista herkkua. Normaalisti loskaa, kosteaa, rapaista tai sitten liukasta kaljamaa.
  Meillä oli todella kiva viikonloppu, ja usein kun istumme yhdessä jutut menevät myös lapsuuteen ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti