Hyvä mieli monestakin syystä


Maisema ja sää hiihtolenkillä näytti hyvin samanlaislta kun tässä Jyväskylän Palokassa otettussa kuvassa.

Koko eilisen illan tuulenpuhurit riisuivat puilta kuuraiset juhlapukineet pois. Aamulla ne olivat ihan arkiasussaan, niinkuin nyt kuuluukin pyhien mentyä.

Vaikka oli harmaa, tuulinen  ja pyryinen ilma kaivelin aamutuimaan sukset esille ja kävin kuntoladulla hiihtelemässä. Voi että nautin, rata kulkee metsässä ja on hyvin vaihteleva maastoltaan. Metsän keskellä puissa oli vielä valkoisenaan lunta. Hiihtelin hiljakseen nautinto hiihtoa huokaillen ja ihastellen. Sain hiihdellä ihan itsekseni, ketään muuta ei ladulla näkynyt, liekkö pyry pelottanut ihmiset.

Sitten kiiruhdinkin jo kovaa vauhtia kauppaan ja asioille, kun ÄITILIINI pääsi tänään sairaalasta ja  tuli kotiin. Ei aloitettukaan hänelle Marvan-hoitoa, vaan Klexane pistokset jotka ovat hiukka turvallisempia, eivätkä vaadi seurantaa vuodeosastolla hoitotason saavuttamiseksi.

Keiteltiin Valokkisiskon ja äitiliinin kanssa teet ja syötiin kotiintervetulijaiskakkua. Äiti hykerteli hyvän tuulisena kun ei tarvinnut mennä vuodeosastolle, vaan pääsi kotiin.

Nytpä on mukava olo ulkoilusta, kauniista maisemista ja siitä kun äitiliini on kotona taas.
Lähetän tämän postauksen myötä,teille kaikille suuren sylillisen hyvää mieltä ja iloista oloa.


Kommentit

 1. Kyllä tulikin hyvää mieltä tästä postauksesta! Minun sukset taitaa saada odottaa että aurinko alkaa lämmittää, vaikka sinun hiihtoreissusi kuulostikin niin mukavalta.

  VastaaPoista
 2. Saako jokainen oman sylillisen? Mukavaa :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin tulin hyvälle tuulelle, ihanaa, että äitisi pääsi kotiin. Lumiset kuuset ovat niin paljon kauniinpia kuin lumettomat, meilläkin tuuli puhalsi lumet puista eikä sitten tänäänkään tullut mentyä pihalle.
  Hauskaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 4. Onneksi mummu pääsi kotiin ja on hyvissä voimissaan taas. Metsä on niin rauhoittava ja mieltä puhdistava paikka. Sinne jää huolet ja kiire kummasti. Flunssa pitää minut vielä sisätiloissa, mutta olen paneutunut ompelutöihin ja siitäkin saa itselleen hyvänmielen. Sivuanikin uudistin. Täytyisi pyytää tätien apua, kun en osaa vaihtaa taustaa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Anja;
  Kiitokset kommentistasi, ihanaa jos hyvämieleni välittyi postauksestani. Hiihto oli tosimukavaa taas pitkästä aikaa. Suosittelen ;)

  isopeikko;
  Kyllä ihan oman suuren sylillisen ole hyvä ;)

  Manteli;
  Kiitos mukanaolosta ja myötäelämisestä, se auttaa uskomattoman paljon. Toivota kovasti voimia ja valoa ja ihanaa tulevaa viikkoa sinulle.

  TulentekijäTuikku;
  Kiitos kommentistasi, vähän oli mummu vielä eilen väsyneen oloinen, kun joutui makailemaan sairaalassa niin taas ottaa vähän voimille kun rupeaa olemaan jaloillaan. Metsä ja luonto on sitä parasta mielenpuhdistusta mitä voi olla. Toivottavasti flunssasi tokenee, kannattaa parantaa kunnolla, on aika pahoja jälkitautteja ollut näissä flunssissa.
  Taustan vaihto on aika helppoa (kato vaikka tätisi Valokin sivuja... siellä viuhuu erilaiset taustat, ettei tahdo perässä ehtiä.)Hän on expertti nykyään näissä taustan vaihdoissa;)

  VastaaPoista
 6. Nythän on kaikki taas mallillaan :D Miten mukavaa. Ja olet tainnut jo hyvin saada painolastit ravistettua harteiltasi.

  VastaaPoista
 7. Ruska; Joo ainakin hetken, vaikka huomaan etten ole vielä täysin toipunut, kun pienempikin vastoinkäyminen saa päivän pimenemään liian herkästi.. Mutta onneksi ilonpilkahduksia alkaa olemaan enemmän kun murheellisia päiviä.. Kunpa vain oppisi olemaan jottei turhaan murehdi ja mieti asioita etukäteen, silläkun ei voi mitään auttaa, oma olo vain pahenee.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti