Tapaninpäivän tunnelmiaAlla muutama kuva vauhdista otettuna auton ikkunasta aattona kun ajelimme Ähäriin kummitätiä tervehtimään. Veimme myös kynttilät iskän, mummin, papan, Lasseveljen, kummisedän  ja muiden Lempitädin omaisten haudalle.
Pakkasta oli melkein koko matkan -29 astetta ja perillä ähtärissä jopa -30
Mietin pitkään uskallanko lähteä reissuun, kun nokka vuotaa ja aivastuttaa,  onko  jokin flunssa tulossa vai joulusiivouspölytkö ne niin nokkaa kutittaa :)


 Hyvä mieli tuli taas kun täti oli niin onnellinen vierailustamme.

Aattona vierailimme anopilla ja haimme äitiliinin joulunviettoon meille. Marko tuli perheineen puurolle ja joulusaunaan. Ihanaa oli taas seurata Jereä, kun pikkumies töyssähteli autoineen suuntaan ja toiseen, toimi pikkutonttuna ja avasi omia lahjojaan silmät pyöreänä.
Loppujoulu onkin sujunut sitten sängyn pohjalla. Kuumetta ja kurkku hirmusen kipeä, epäilen angiinaa.. ja huomenna on tarkoitus hiipsiä lääkärin vastaanotolle.
Ärsyttää että TAAAS oon kipeänä.. on jo kolmas kerta pienen ajan sisällä.
Tänään oli tarkoitus kokoontua koko porukalla syömään meille, mutta olen niin huonossa kunnossa, että itku silmässä oli pakko peruuttaa suunnitelmat.


Mutta mutta...e i oo totta... taaas mä valitan...hmm täytyy tehdä uudenvuoden lupaus että ensivuonna mietin jokaiseen postaukseen jonkin positiivisen ja iloisen asian ;) kun niitäkin kumminkin on elämässä kun vai huomoi ne..
Kaikesta huolimatta rakkaat blogini lukijat, upeata vuoden viimeistä viikkoa.


Tämän postauksen iloiset asiat voisivat olla; 
Kummitädin onnelliset silmät, kun häntä kävimme tapaamassa, Jere punaposki joka hyppi pyyheliinakummituksena joulusaunan jälkeen pitkin tupaa;) ja äitikän onnellinen ilme häntä seuraamassa :)

Kommentit

 1. Voi mitkä ihanaiset kuvat!
  Vielä on sentään olemassa vanhanajan "puhelin pylväitä".
  Paranemista Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitokset ulleriina kommentistasi. Nuo puhelinpylväät ovat muistaakseni Alavudella, Kourantien varrella.

  VastaaPoista
 3. Parantavaa vuoden viimeistä viikkoa sinulle! Jospa se pian siitä terveydeksi ja iloksi muuttuu. Joulu saattaa olla niin työlästä aikaa kaikessa positiivisuudessaankin. Toivottavasti saat nyt kunnolla levättyä. Sitten uuden vuoden ja kevään kirkkautta vastaanottamaan täysin rinnoin :)

  VastaaPoista
 4. Ne vissiin siellä Ähtärissä pelkäävät, että taivas putoaa niiden niskaan, kun ne ovat laittaneet tuollaisia pylväitä tien viereen ja kannatinlankoja niiden väliin suojakseen. Luulee peikko :)

  VastaaPoista
 5. Hui miten kylmää siellä onkaan, ei ihme jos sait flunssan. Lähetän täältä paaljon parantavaa energiaa hus push..pum. Nyt se parantuminen alkaa.
  Laitat sitten yhteisen aterian toisille myöhemmin vaikka loppiaisena. Olen odotellut yhteiskuvaa perheestä, vaan taitaa olla nyt turhaa. Isopeikko ei saa mollata Ähtäriä, (kuvat oli Alavudelta), Ähtäri on ihan viehko paikka monine järvineen, soineenkin, vaiks sieltä onkin melkein kaikki lähteneet pois.---

  VastaaPoista
 6. lämminhenkisiä kuvia, nyt pakkasen ja lumen kesellä löydämme jotain näin kaunista ja harmoonista. olet luonut kotiisi aidon joulun hengen.

  VastaaPoista
 7. Ihana juttu että jaksoitte viedä kynttilät! Voi köhinä sentään onko sullakin kröhää, mullon nenä kuin tomaatti ja aivastelen taukoamatta. Niin että pärskistä tärskistä, terviisii täältä kohtalokaimalta :)

  VastaaPoista
 8. Suloiset tontut siellä keikistelevät, ihanan tunnelmallinen joulukuva. Meiltä ei ole kuin 40 kilometriä Ähtäriin eli kylmää oli täälläkin, nyt sentään vain -12.
  Toivottavasti paranet pian♥

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Tuli edellisiin vastauksiin niiiiin paljon kirotusvireitä, että päätin ottaa uusiksi..

  Ruska;
  Lämmin kiitos, onneksi flunssa alkaa olla jälleen voitettu kanta, antibioottikuurin kumminkin tarvitsin avukseni. Nyt vain odotellaan rakettien räiskettä.

  Isopeikko;
  Jaa mitenköhän on... ei me Ähtäriläiset mitään peljätä, mutta noista Alavutelaisista en mee takuuseeen ...

  SeijaMarjatta;
  Sisko-halit;) onneksi nyt on jo lauhtunut, ettei enää ole niin hirmukylmä. Tänään sateli vähän lunta ja pakkasta oli enää -7astetta.
  Meinataan istua nyt uudenvuodenpäivänä lasten ja perheidensä kanssa yhdessä ja nautiskella TeX-meX ruokaa tai jotain sen suuntasta. ...

  aikatherine:
  Lämmin kiitos kommentistasi. Rakastan pakkasta ja lunta, on niin kaunista ja valoisaa, vaikka onkin pimein aika.

  Valorun valakiat;
  Sisko-halit ja kiitokset. Mitens sun kröhnä jakselee... itse olen jo paremmalla puolella, luullakseni:) Äitikkä on himpun huonossa kunnossa... syytä ei vielä oikeen tiedetä...

  Manteli;
  Tein tuon asetelman ja yhden toisenkin ihan lapsenlapsia varten, täytyy säilyttää ne uuteenvuoteen asti että ehtivät nähdä. Onneksi flunssa nyt paremmalla puolella.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti