Pakkasta, flunssaa ja synttäreitä

Niin se vain flunssa kaatoi petiin, taas kerran, mutta selvisin tälläkertaa yllättävän nopeasti tolpilleni... mitänyt yskä vaivaa viellä. Ehkäpä se, että heittäydyin heti keskiviikkona lepoon, auttoi nopeaan toipumiseen.

 
 Flunssasta huolimatta ehdin käväistä pikavisiitillä sisaren kanssa heidän mökillään ja syntymäpäiviäkin pääsin viettämään. 
 Lapsenlapsistamme pienimmäisellä, oli 1vuotis synttärit (oikea syntymäpäivä on 25.12.) mutta juhlittiin jo nyt, niin joulua saadaan viettää sitten ihan jouluna. Fanny oli kovasti apuna, pikkusiskon kynttilän puhalluksessa ja lahjojen avauksessa.


Hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille, hyvät blogini lukijat ja upeata talvista viikonalkua.

Kommentit

 1. Tämähän on kaunista, ihania huurrekuvia.

  VastaaPoista
 2. on Fanny sitten auttanut leikkimisesäkin.. nukke on melkein oma jne..

  VastaaPoista
 3. Onpas teillä ollut kivan näköistä, täälläpäin ollut tylsän harmaata. Päivä ei tunnu valkenevan ollenkaan.
  Hyvää itsenäisyyspäivää kuitennii:) Eiköhän se aurinko vielä täälläkin jossain vaiheessa pilkahtele...

  VastaaPoista
 4. Olethan muistanut D-vitamiinin riittävän päivittäisen nauttimisen?

  VastaaPoista
 5. Kyllä ne on komeita nua taivahan valakiat. Ja miksei ny tuallaset piänet nyytikki.

  VastaaPoista
 6. Taas niin upeita talvikuvia. Mua harmittaa, kun en omista kunnon kameraa. En silti sillä taitaisi saada yhtä hienoja kuvia aikaiseksi. Sulla on taito ikuistaa tunnelmia niin koskettavasti.

  VastaaPoista
 7. Koiranleuka; Kiitokset kommentistasi ja tervetuloa blogiini

  M: Noinhan se menee, onneksi nuorempi ei vielä oikeen hoksaa kokototuutta;)

  Anonyymi1; Kiitos kommentistasi. Täällä oli muutamia todella upeita pakkaspäiviä, onneksi, muuten olisinkin jo totaalisti tympääntynyt harmauteen.

  Anonyymi2; Kiitoksia kommentistasi. Olen juuri muutama viikko sitten aloittanut tehostetun vitamiinikuurin, toivottavasti puree pian ;)

  Isopeikko; Totta puhut, taivaanvalakiat on aina upeata katseltavaa,, vielä kun joskus osusi revontulien aikaan kameran kanssa tanhuville...
  Nua pikkunyytit vasta hurmaavia ovatkin;)

  TulentekijäTuikku; Kiitoshalitukset kommentistasi. Äläpä nyt, sullahan on ihan kauniita kuvia. Nyt on muuten myynnissä aikasta näppäriä kompakteja kameroita, joilla saa aikasta upeaa jälkeä aikaseksi, eivätkä ole niin monimutkaisia ja hankalia (Objektiivit yms) kun järkkärit.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti