Blogiväsymystä ja muutakin

 
Olen jo pidemmän aikaa miettinyt, miten piristäisin tätä blogiani, ettei se aivan näivettyisi. Minulla olis paljonkin sanomista ja mielipiteitä.. joita haluaisin julki tuoda, tällä "kirotusvireitä ja lukihäröjä" vilisevällä tyylilläni.
Mutta elämän yli vyöryy tällähetkellä kummallinen väsymys ja voimattomuus. Aina kun istahdan tähän koneen ääreen, kaikki hienot ajatukset joita olen ajatellut teidän kanssanne jakaa, kaikkoavat taivaan tuuliin.
Tähän on kai nyt vain tyytyminen tai voisihan nämä blogit laittaa  jäähyllekkin...
Katsellaan jospa päivänpitenemisen myötä saisi itseensäkkin virtaa.

Taas tuli vali valia höh... kaikesta huolimatta rakkaat blogini lukijat ihanaa joulun odotusta.Kommentit

 1. Häntä pystyyn! Ei mene enää kauaa kun päivä alkaa taas pidentyä...:)

  VastaaPoista
 2. Väsymys valtaa aika ajoin, niin on käynyt itselläkin, mutta jossain vaiheessa sitä löytää taas uuden vaihteen. Monesti olen miettinyt tuota samaa, että miten blogia voisi uudistaa, mitä voisi tehdä toisin. Itsellä on menossa sellainen kausi, ettei kuvia tule paljon otettua. Onhan se tämä pimeä aikakin ja kaikki sen tuomat alavireet, mutta kyllä se kevät virvoittaa.

  Nautitaan tästä joulun odotuksesta ja poltellaan kynttilöitä, lumoudutaan ja haaveillaan valoisista kesäöistä.

  VastaaPoista
 3. Tietäisitpä vain, kuinka paljon tämä sun blogisi on antanut iloa. Kuviasi katsellessani olen huokaillut ihastuksesta ja tehnyt virtuaali luontoretkiä niiden kautta kiireen keskellä. Kiitos! Koitetaan jaksaa Joulua odotellessa!

  VastaaPoista
 4. Tämä blogiväsymys on vallan yleistä näin pimeänä aikana, monen blogin olen huomannut päivityvän hitaammin. Minäkään ei millään aina jaksaisi, enkä ehtisikään, ei ole mitään ideoita, ei uusia kuviakaan. Tiedän kuitenkin, että parin kuukauden päästä tulee piristysruiske, kun päivät pitenee.
  Ihana jouluinen tunnelma alimmassa kuvassasi.
  Iloista viikonloppua sinulle ja tsemppiä.

  VastaaPoista
 5. Silloin pitää levätä, kun tuntuu siltä. Kyllä virtaa tulee taas, kun aika on. Ota rennosti ja nauti joulukuun tunnelmista. Vastusta ulkopuolisia paineita ja kiireitä. Halaus!

  VastaaPoista
 6. Ota rennosti ja huilaa vaan. Kirjoita silloin kun siltä tuntuu, ei me lukijat täältä hävitä mihenkään. Älä meistä ota paineita, sillä meillä myös samat ongelmat. Väliin totaalisen tyhjä takki, sillon on aika aikalisän. Blogisi on ihana, miksi sitä muuttaa, sehän on Sinun näköisesi. Ja täällä on kiva käydä. Rauhaisaa Joulun odotusta.

  VastaaPoista
 7. Minäkin pidin useita viikkoja blogitaukoa. No, Facebookiin kyllä laittelin vanhoja kuvia albumeihin... Nyt auringon tultua vihdoin esille painuin jäälle kuvaamaan. Kannattaa pitää taukoa silloin kun siltä tuntuu. Palailehan taas.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi;
  Pehmytpiirto:
  TulentekijäTuikku;
  isopeikko;
  Manteli;
  Ruska;
  oman onnen seppä;
  irma;

  Suurensuuri ja lämmin kiitoshalaus teille kaikille, ihanista ja mieltälämmittävistä kommenteista. Keräilen voimia ja kirjoittelen sitten taas.. Valokuvauksia blogiin laittelen kuvia, kun olen niitä saanut näpsiä. Ilman valokuvausretkiä, en varmaan jaksaisi enää mitään, mutta retkiltä ammennan voimaa selvitä päivästä toiseen.

  VastaaPoista
 9. Haliruttaus,päänhimputus,poskienvenytys...ja kaikki muutkin siskorakkaus-temput. Väsy on nyt niin ilmassa, ettei siltä säästyne kukaan. Muisku!

  VastaaPoista
 10. Valoru-pikkunen siskoni ;) Kiitos siskorakkaustempuista.. sinnitellään ja samat temput sinnekkin päin Muisku

  VastaaPoista
 11. Hyvää Joulua, vaikka edellisen toivotukseni poistitkin!

  VastaaPoista
 12. Anonyymi Lämmin kiitos toivotuksistasi. Ja upeata Tapaninpäivän iltaa. En olet tietääkseni poistanut yhtäkään kommennia ikuna päivänä... jollen sitten ole räplellellessäni vahingossa hukannut.. nyyh ei ole ollu tarkoitus sillä jokainen kommentti on minulle hyvin hyvin tärkeä, enkä poista niitä mistään hinnasta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti