Sunnuntai-illan kuvia kirkonkylältä

 Pieni pakkanen ja lumi kuorrutti maisemat tänään, joten päätin ottaa iltalenkille kameran mukaani.
Tällaisia kuvia sain poimittua kävelyreissun varrelta.Näiden kuvien myötä oikein ihanaa ja pakkasenpirteätä viikkoa kaikille blogi-ystävilleni.

Kommentit

 1. Mukavia kuvia olit saanut, valkoisesta venekuvasta pidin eniten. Auringonlasku kuvat räiskyvän värisiä ja muutkin oikein kauniita. Tuuliajolla oleva vene oli jotenkin surullinen, hylätty ressukka. Terveisin...

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia, taas kerran:) Autojen valot on hauskoja pimeällä. Harkitsin jälleen kerran lähteväni pyhäinpäivän iltana kuvaamaan kirkon liepeille, kynttilämeri ja valaistu kirkko ovat hienon näköisiä. Laiskuus vei kuitenkin jälleen voiton:( Ehkäpä vielä joskus kuvailen taas...

  VastaaPoista
 3. Hauskan näköisiä katuvalotähtiä ja viuhuvia valoja. Pakkasta täälläkin odotan josko tulisi kuuraa ja sokurihuurrosta! Pirteyttä sinullekkin pidetäänhän häntä pystyssä <3 t:pikkusisko <3

  VastaaPoista
 4. Kivan talvinen tunnelma näissä kuvissa! Ja varsinkin ensimmäinen on upea.
  Ihanko jalustan kanssa viitsit lähteä liikkelle, kun on pitkää valotusaikaa käytetty?

  VastaaPoista
 5. Kannatti ottaa kamera mukaan! Kirkonkylän tuokio kuvat, ohitse viuhuvine valoineen hienoja. Luminen huurresilta kaunis!

  VastaaPoista
 6. Seijamarjatta: Kiitoshalit kommentistasi, mulle tuli juur samanlainen olo siitä yksinäisestä veneestä. Jos olisin voinut olisin kiskonut sen kuivalle maalle.

  Anonyymi; Kiitoksia kommentistasi. Kyllä kuvailemaan lähtö kannattaa aina, vaikka pitkään minäkin venyttelin ennenkun sain itseni liikkeelle ;)

  Valoru; Kiitoksia pirteyslähetyksestä se tulee tarpeeseen. Toivottavasti pian kuurailee sielläkin päin.

  Katriina; Kiitoksia, tuo oli niin ihanan talvinen ilta että oli pakko tallustella kameran ja jalustan kanssa pitkinpoikin kirkonkylää ;) Vähän immeiset kyllä katteli pitkään tätä kylähullua ;)

  Valokki; Kiitoksia kommentistasi, tätä meidän pitäisi harrastaa yhdessä (niin en olis ainut kylähullu Hih! )

  VastaaPoista
 7. Oman onnen seppä: Kiitoksia, nuo autojen valot tuli hauskasti valokuviin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti