Ruokatunti retkellä pakkasessa


 Olen  kaamosmasennusta tainnuttaakseni ottanut ohjelmaani pienen happihyppelyn, keskellä päivää.
Mulla meinaa ihan väkisin mennä nokka turpeeseen tähän aikaan vuodesta, kun aamulla on pimeä, kun lähtee töihin ja koko päivän kököttää työpöydän ääressä  palatakseen illalla pimeessä kotiin.

Niinpä olen jo neljänä ruokatuntina tehnyt pienen 15-20 minuutin lenkin pakkasta uhmaten ulkona. Ja voitte uskoa, että on ollut ihan erilainen iltapäivä työpöydän ääressä. Tänään oli bonuksena aivan superihanat maisemat.

Pakkaset on viimepäivinä vaihdelleet -11 -20 asteeseen  jopa täällä merenkin tuntumassa, se oli saanut kuuran kertymään upeasti puihin ja korsiin. Tänään oli täysin tyyntä ja pakkasta lähes -20astetta.
Olin just tänään sitten unohtanut villasukat kotiin, joten varpaita rupesi aika äkkiä kipristämään kävellessäni. Mutta sainpa silti jokusen kuvan napsaistua.
Ohessa kaksi kollaasia kuvista. Niin ja tuo uusi bannerikin on tuolta rannalta otetuista kuvista.

Pakkasenpirteätä ja ihanan aurinkoista viikonjatkoa ystävät, yritetään pitää "häntä" pystyssä vaikka hakaneulalla.

Kommentit

 1. Ihania herkullisia talvikuvia. Ihan pirteäksi tulee katsellessa. Hyvä kun olet jaksanut käydä kävelemässä. Tekee varmasti oikein piristävän vaikutuksen.

  VastaaPoista
 2. Kuinka ihmeessä niin pienellä happihyppelyreissulla voi saada näi kauniin kuvakokoelman?
  Kiitos kun saan näin nautiskella talven ihanuudesta..

  VastaaPoista
 3. Huikaisevan hienoja kuvia taas kerran. Kiitoksia. Reppuun Sinä kasaat näitä yhä vaan lisää, mutta taitaa kantamus ja mieli silti olla keveänä, kuvien laadusta päätellen. On se taatusti hienoa kun saa olla näin hienojen maisemien ääressä. Ja kauniit maisemathan ne pistää ihmisenkin liikkeelle.

  VastaaPoista
 4. Mahtavan ihanat pakkaskollaasit. Noihin kuviin voi ihan sukeltaa sisään, mutta ihanan lämpimästi :)
  Kannatettava homma tuollainen päiväkävely ruokiksella. Ite olen tehnyt samaa keväisin ja kesäisin. Mutta näin pimeimpään aikaan on tosi viisasta käydä happihyppelyn ohella myös valoa saamassa.

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavia talvikuvia. Puut ovat kauniissa kuurassa. Päivällä valosaan aikaan tehty pieni lenkki antaa varmasti kummasti virtaa loppupäivään. Jaksamista tämän pimeän ajan yli. Onneksi on pian Joulu ja sitten mennääkin jo kohti kevättä!

  VastaaPoista
 6. Miten ihanaisia kuvia, alimmaisessa kollaasissa aita on ihana! Varmasti antaa jaksua happihyppely, valo ja jos mukavia kuvia vielä saa niin mielikin on pirteämpi. "Siskoruttaushali"

  VastaaPoista
 7. Voi ihme, kuinka kaunista jälkeä syntyy ruokatunnilla, pitääköhän minunkin raahata kamera töihin, tosin on niin lyhyt ruokatunti, että ei ehtisi syömään, jos kuvaamaan menisi.
  Kuura on talven lahja ainakin minulle, rakastan lumisia puita ja kuuraisia korsia. Osaat tehdä kauniita ja sopusointuisia kollaaseja, talvellakin on kauniita värejä, vaikka kukkaset ja ruohot nukkuvat hangen alla.

  VastaaPoista
 8. Upeita postikortteja :-D Kiitos!

  VastaaPoista
 9. Kaarnikka täällä kirjoittelee anonyyminä omassa blogissaan :)

  Kiitokset kommenteistanne blogiystäväni. Jokaiselle yhdessä ja erikseen. Valitettavasti poikani perheessä riehunut flunssa tarttui minullekkin ja on nyt niin pahasti päällä ettei kykene ruutua tuijottelemaan pidempään, vaan painun pehkuihin. Kirjoittelemisiin. t. Kaarnikka

  VastaaPoista
 10. Hyvä juttu! Minulla on ollut tuo sama asia mielessä, mutta en vain ole saanut lähdettyä ulos kesken päivän. Ei meidän työpaikan lähistöllä kyllä noin upeita maisemia olekaan. Kertakaikkiaan ihania kuvia!

  VastaaPoista
 11. hiljakseen minäkin loppusyksyn mustaa viittaa heittelen pois harteilta.
  Onpa huiman kauniita tuokiokuvia. Piristävät jopa näin välitettynäkin.
  Toivottavasti saat niskalenkin flunssapöpöistä, lepäile.

  VastaaPoista
 12. Toivon pikaista paranemista.:) Kuvasi ovat silmää hiveleviä, kaunista talvista maisemaa.

  VastaaPoista
 13. Kaunista talvista valoa! Kiitos ja paranemista!

  VastaaPoista
 14. Upeita kuvia joka ikinen, suomalaista maisemaa ja pakkastalvea parhaimmillaan! Tästä saa katsojakin aikamoisen pläjäyksen valoa ja iloa.

  Taitaa olla viisas homma tuo valokävely keskellä päivää. Monta kertaa olen ajatellut, mutta vuosien varrella käynyt varmaan kerran;)

  VastaaPoista
 15. Isopeikko:
  Anja:
  Manna:
  Oman onnen seppä:
  Liisa:
  Katriina;
  Lämmin kiitos myös teille kaikille kannustavista ja mukavista kommenteistanne. Flunssa rupeaa olemaan onneksi loppuyskää vailla voitettu kanta, mutta en silti vielä tänään lähtenyt ruokatuntilenkille.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti