Lokakuisen viikon kuulumisia


Nyt on todella nihkeää tämä elämä tällä hetkellä. Oikeen mikään ei huvita, vaikka kaikkea kivaakin tekemistä olis ja tietty pyykinpesua, siivousta järjestelyä ja töihinkin pitää jaksaa.... mutta mihinkään en saa oikeen kiinni.. Osan energiasta vie viime perjantaina alkanut flunssa.
Lauantai iltapäivän ja sunnuntain makasin sohvalla peitot korvissa, join mehua ja popsin buranaa... ei helpottanut. 

Sunnuntaina illalla piristin itseäni katselemalla kesän valokuviani ja tein muutaman kollaasin, jottei tästä tulisi liian synkkä postaus :)


Mutta palataanpa Perjantaihin.
Perjantai iltana vieraaksemme saapui savusilmäystäväni Ölliäinen, hän oli edellisen viikon retkeillyt koiruuden  kanssa Salamajärven ja Peuranpolun  luonnonpuiston alueella. Ilmat oli olleet ... sanotaanko mielenkiintoiset, lunta, räntää, vettä, tuulta, aurinkoa ja pientä pakkastakin.. hänellä kesärenkaat  autossa joten vähän oli  jännät paikat välillä.. 
Ilta kului  nopeasti mielenkiintoisia vaellus ja retkeily -kokemuksista vaihtaen ja uusista suunitelmista keskustellen.
Lauantaina mies lähti jo aamu kuudelta hirvimetsälle joten kävimme Öllin kanssa yhdessä kävelyttämämässä koiruudet, olikin hyvä juttu, kun ajohaukku on  kova vetämään hajujen perässä ja maa oli  jäinen.  Lenkin jälkeen selailtiin retkeily-karttoja ja kuuntelin korvat höröllään Ölliäisen reissuista ja pistin korvan taakse hänen suosittelemia paikkoja..  hienoja retkireissuja tiedossa jos vain aika ja rahat sallivat. 

Kun  ystäväni lähti kotimatkalle minä kaaduin sängynpohjalle, enkä evääni räväyttänyt.. mitä nyt ajohaukku Jeppe yritti sitkeesti saada minua leikkimään kanssaan ja kun ei onnistunut ryömi päälleni pitkin pituuttaan nukkumaan. Dorri -nukkui vieressä tyynyllä ja Tokko kinttumutkissa. Siinä sitä sitten pötköteltiin ainakin oli lämmin.
Pikkusen kyllä otti päähän, kun ulkona oli aivan ihana pakkas-sää, aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja ruskan värit loimottivat, mutta ei  auttanut kun kiskoa peittoa korviin ja levätä.  Illalla raahauduin omaan sänkyyn ja jatkoin unia. Sunnuntai sujui suunnilleen samalla kaavalla.
Maanantaina kömmin ylös ja laittauduin töihin. Työpäivä kululi yskiessä ja niistäessä, kait siinä vähän töitäkin tuli tehtyä välillä :) Illalla kotiin ja melki samantien kaaduin sänkyyn. Ihme jutun huomasin taas eilen ja tänään päivällä. Kun väsyn tai tuun kipeeksi niin silmissäni alkaa näkymään sellaisia kummia varjokuvia.. eli teksti on kuin varjostettu, enkä saa siitä kunnolla selvää... Tilasinkin  silmälääkärin ja pääsen  ensiviikolla kuulemaan mistä johtuu tuommonen.
Tänään ei onneksi enää niin hirveä yskä mutta väsymys on kova. Kokoilin vähän tavaroita laukkuun ja mutakin asioita järjestykseen .. kun huommenna on taas kaksipäiväinen työmatka Helsinkiin edessä.  Viikonloppuna pitää paneutua kummitädin asioihin taas ajatuksen kanssa, äitiliini ja anoppikin antoivat palautetta kun en ole ehtinyt piipahtamaan.

 Mutta kyllä tämä tästä. Yritän paneutua taas valokuviin ja saada jotain katseltavaa tuonne toiselle puolellekkin. Ja hopeatyötkin vilkuttelevat kutsuvasti tuolla pöydällä.

Kommentit

 1. Sinulla on kyllä upeita kollaaseja, kuvat sointuvat niin hyvin toisiinsa, lummekollaasista pidin eniten. Kesää on kiva muistella kuvia katsellen, taidan tehdän samalla lailla lähipäivinä.
  Kiitos kesämuistoista.

  VastaaPoista
 2. Koetahan parantua flunssasta nopeasti...

  Kauniita kolaaseja on täällä postaus täynnä - tunnelmaa, kauniita sävyjä ja kesäisiäkin kauneuksia :)

  Aika hurjalta kuullostavat nuo sinun varjokuvasi tekstin ympärillä kun tuut kipeäksi?
  Itsellä migreeni alkaa siten, että tekstistä häviää puolet enkä saa siitä selvää...

  VastaaPoista
 3. Jospa se silmä ongelma seviää silmälääkärillä. Otat vähän rauhallisemmin niin kyllä se flunssan väsy siitä pikku hiljaa helpottaa. Mukava katsella noita kesäisiä kollaaseja, hyvin tehtyjä, kauniita :D

  VastaaPoista
 4. Nuo pensselikukkaset on ihan peikkoja. Niillä voi maalata vaikka taikatauluja... ja se lunssakin paranee kun hätistää sen vaikka harakalle.

  VastaaPoista
 5. Toenperrään ol mielenkiintosia lumimyrskyjä Salamajärvellä ja suurkiitokset kun saimma elukan kanssa nukkua yön lämpimässä ja nauttia ruhtinaallisesta vieraanvaraisuudesta saunoineen, uunilohineen, lämpimäisineen, nam!

  Ja rapsutella suurempia haukkuja.

  Ihmettelen tässä minne ne kaikki Dorrin ja Tokon karvavillat hävis noista fleesehousuista, ilmeisesti ne on hyvin irtoavaa sorttia. Pikkuhaukku ihastu Jeppe Koikkalaiseen nii että päiväks pittää laittaa kauluri, muuten ei tee muuta ku lopsuttaa pi....

  VastaaPoista
 6. Ihan selvästi levon tarvetta nyt sinulla, joten toivottavasti saat ja osaat ottaa rauhallisesti. Kivaakin on ollut paljon ja hyvien suunnitelmien viriämistä, jotta malttia vaan. Perempi aika varmasti koittaa, kun nyt ensin maltillisesti voimistut.
  Lämpimiä terkkuja täältä napapiirin tuntumasta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kauniista kuvista taas kerran; sielulle tekee hyvää nämä luonnon raikkaat muodot ja pehmeät värit.

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia! Kerään niistä positiivista energiaa! Käytän hyväkseni ja
  lähetän ylijäämät sitten sinulle!
  Terv. Kullaan shamaani täysikuun alla.

  VastaaPoista
 9. Manteli; Kiitokset kommentistasi. Kesäkuvien katselu tuo hyvän mielen kun niitä selailee sateisen synkkänä päivänä.

  Hanna; Kiitokset kommentistasi, flunssa alkaa nyt pikkuhiljaa olemaan voiton puolella..

  Oman onnensa seppä: Kiitokset kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa blogilleni (jollen ole vielä muistanut toivottaa)

  Isopeikko; Tein neuvosi mukaan ja viskasin nuhan harakalle, ja heti tuntuu helpommalta.

  UÖ; Kiitokset vain itsellesi, oli mukava turista.

  Ruska; Kiitos, totta puhut, levätä pitäisi enemmän, toivottavasti tämä on taas tällanen ohimenevä kiirusaika. Samoin takaisin terkkuja sinne joulupukin maahan. Voimia ja iloista mieltä.

  Mags; Lämmin kiitos kommentistasi, ihanaa jos kuvani välittävät hyvää mieltä.

  Kullaan shamaani täysikuun alla; Kiitos kommentistasi, ihanaa jos kuvani välittävät sitä energiaa, mitä itsekkin olen nautiskellut kun niitä olen ottanut.

  VastaaPoista
 10. Voi kuinka kaunis sivusto sinulla onkaan!Tulin tänne katselemaan ja henkäilen vain.....:))Tästä vierailusta tuli hyvä mieli,kiitos!

  VastaaPoista
 11. Syysmyrsky: Kiitos kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa blogiini aina kun haluat.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti