Hilppasin suolle

 Kiitoksia hyvät blogiystäväni kommenteistanne. Vastasin niihin jo kertaalleen, mutta tämä koneeni kummittelee ja heittelee, milloin minkäkin tekstin taivaan tuuliin... Kommenteeraan huomenissa oikein ajankanssa teille uudelleen.

Lauantaina korjailin kaikki kesäkukkaruukut pois ja asettelin suihkualtaat yms  talviteloilleen, tuohon hommaan sain kulumaan melki koko päivän. Sunnuntaina aamulla lenkitin ensin koirat... voi apua mikä hunnilauma... Dorri kulkee ihan nätisti, mutta Jeppe- ajohaukku, kiskoo suuntaan ja toiseen, kun on niin mielenkiintoisia hajuja, Tokko jumittaa kaikkiin tyttökoirien pissaläntteihin. Ole siinä sitten toinen vetää ja toinen jarruttaa... No onneksi sieltä selvittiin ehjin nahoin, vaikka tie oli ihan jäässä.

 Lenkin jälkeen pakkasin eväät, kahvivehkeet ja kameravermeet autoon ja kurvasin suonlaitaan. Tallustelin lumisia pitkoksia ja ihailin jäätyvää suota.
 
    Käveleskelin hiljakseen voimapaikalleni evästauolle. Keittelin kahvit ja paistoin makkarat. Kuuntelin hiljaisuutta ja nautin auringon paisteesta.

 Jatkoin vielä vähän matkaa eteenpäin ja kuvailin suoheiniä yms.  ja sitten lähdin paluumatkalle.
 

Kiipesin Maalarinmaalla lintutorniin kurkistelemaan mitä sieltä näkyisi, mutta eipä sieltä ihmeempiä näy tähänaikaan vuodesta.
 Jatkoin matkaani läheiselle uimarannalle ja odottelemaan auringonlaskua. Sainkin erittäin upean  näytelmän, josta kuvat eivät kykenen kertomaan kun murto-osan.

Hentoja jäälauttoja ajelehtii ilta-auringon valaisemassa vedessä.
    Kuukin kiipesi taivaalle salaa selkäni takaa, mutta siitä en onnistunut saamaan kunnon kuvaa.

Kuvaesitys syysretkestä löytyy  Valokuvauksia - blogin puolelta. Toivottavasti esitys pelilttää, kertokaa jollei. Kokeilin nimittäin työkoneeltani ja eipä näkynyt koko esitystä.

Näiden kuvien myötä oikein mukavaa alkavaa viikkoa.

Kommentit

 1. No nih! ja arvaa harmittaako :((? etten saanut painavaa, laiskaa ruhoani liikkeelle. Tätä se mun uneni tiesi. Näin unta että iso lihava miäs istu mun päälle ja tikahduin. Siksiköhän en päässyt aamulla lähtemään mukaasi. Ihanat valon ja värin leikit sait ikuistettua. Hienoa! Toivottavasti sait myös hyvää mieltä ja voimaa tulevaan viikkoon :)

  VastaaPoista
 2. Wau! Kylmää ja komeaa maisemaa ja leiskuvaa taivasta vaikka muille jakaa. Ja sinä jaatkin.

  VastaaPoista
 3. Olipas upeita kuvia. Aloittelin omaa blogia. Ei mitään ihmeellistä. Semmosta tavallista.

  VastaaPoista
 4. Oi luoja miten kaunista !! Melkiistä ei henkimään pysty! Upeat kuvat kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 5. Olipa kaunista ja melki tuli vilu, kiitosta kuvista.
  Olen kurkistellut sitä blogi aloitusta, vaan vielä on opettelemista. Terkkuja sanoo seijamarjatta.

  VastaaPoista
 6. Kauniin näytelmän osaksi pääsit.
  Jäälautta kuvaa täytyi tutkia pitkään, pidin sen rauhallisesta kauneudesta ja sävyistä.

  VastaaPoista
 7. Olipa hauska lukea suoretkestäsi, sillä semmoisella minäkin kävin perjantaina. Lintutornissa myös :) Noin hienoja auringonlaskuja en kuitenkaan ole saanut kokea. Enkä myöskään saanut kuvia näytille, kuten sinä.
  Voimia viikkoosi!

  VastaaPoista
 8. Ihan mielettömän kaunis auringonlasku..
  Kiitos!

  olet onnekas, kun sinua lähellä on näin upeaa luontoa ja maisemaa!!

  VastaaPoista
 9. Auringonlaskukuvasi ovat upeaa katsottavaa, monenlaisia värejä, näkymä muuttuu muutamassa minuutissa. Jääriitekuva on tunnelmallinen, syvää sinistä auringonväreillä murrettuna. Kiitos kuvaretkestä!

  VastaaPoista
 10. Aivan uskomattoman kaunista auringon laskua :o Todella ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos taas ihanista kuvista ja Maaria Leinosen runosta! Kuvat voimaannuttivat omille paikoille pääsyä odotellessa.

  VastaaPoista
 12. Mahtava voimapaikka sinulla. Kyllä tuolla latautuu. Aivan ihmeelliset kuvat olet reissultasi ottanut. Peilaileva ruohomätäs ja jäälautat, kaikki.

  VastaaPoista
 13. Aivan ihania kuvia, sais minutkin melkein hilppaseen suolle:)

  VastaaPoista
 14. Näitkö peikkoja siällä? Yhdessä kuvassa taisi olla pari :)

  VastaaPoista
 15. Johan ol tuasiisa kuvia! Tuosta lokikirjan uuvesta otsikkokuvastakkii kahtoo yhen jiäölliäisen silimät.

  VastaaPoista
 16. Valokki; No mennään toiste joskus on vain pakko levätä rakas sisko. Sain sylin täydeltä hyvää mieltä ja voimia retkeltäni.

  Katriina; Lämmin kiitos kommentistasi:)
  Tulentekijä Tuikku: Kiitoksia kommentistasi. Kävin jo kurkkimassa blogiasi :)

  Valoru: Kiitoksia. Tuo oli tosi hieno
  valonäytelmä, jollaista harvoin saa todistaa.

  seijamarjatta: Kiitos kommentistasi. Teen sulle vähän vielä lisää siihen blogiin niitä juttuja ja laitan vähän ohjetta.. otetaan sitten vaikka mesellä yhteeyksiä, niin neuvon nuita blogistainian saloja ;)

  Pehmytpiirto: Kyllä, sain seurata upeaa auringonlaskua ja kuunnella kun viimeiset sorsat ronksuttelivat poikasilleen, muuten hiljaisessa illassa.

  Ruska; Hienoa että olet myös ehtinyt hilippasta suolle :) Kävin jo kurkkimassa blogissasi, olihan siellä jo maistiaisena herkullinen puolukkakuva suoretkeltäsi...

  Hanne; Lämmin kiitos itsellesi että kävit ja kommentoit :) Tuonne "voimapaikalleni" on lähes 35km ja autolla joudun ajelemaan, mutta se on aina sen arvoista. Retken päätteksi on aina hyvä mieli.

  Manteli: Lämmin kiitos kommentistasi. Pidin itsekkin tuosta jäälauttakuvasta. Seurailin sen syntymistä illan jäähtyessä.

  Anonyymi; Kiitos kommentistasi,ja mieltäni lämmittää jos kuvani välittävät rippusen sitä voimaa ja ihanuutta jota tuo luonto on täynnä.

  irma; Kiitos kannustavasta kommentistasi. Tuonne voimapaikkaani palaan usein ajatuksissanikin kun töissä kiire alkaa ahdistamaa.

  Henrietta; Kiitokset kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa blogilleni. Suolle kannattaa hilppasta, sieltä voi löytää vaikka mitä kivaa :)

  Isopeikko; No tietty siellähän ihan vilisee peikkoja, maahisia ja keijukaisia.. Suohan on niiden valtakkuntaa.. katsoppas vain nuita kuvia tarkemmin :)

  UÖ; Kiitoksia kommentistasi. Kyllä siellä jokin ölliäinen mulijottaa ;)

  VastaaPoista
 17. Tuo uusi aloituskuva on UPEA:)

  VastaaPoista
 18. USkomattoman kauniita kuvia. Olen tänä aamuna istunut tässä ihan liian kauan. Tähän kuvakavalkadiin ja upeisiin tunnelmiin on hyvä lopettaa. KIITOS siispä tästä. Nautin joka solullani!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti