Kurjenkierrosta, Satakuntaa ja valokuvaajantehtäviä

Olen pahoillani rakkaat blogiystäväni, etten ole ehtinyt kovasti kommentoimaan blogejanne, vaikka kurkistelemassa olen niitä käynytkin. Työ vie taas aimo-osan energiastani, mutta toivon, että tämä elämä taas tästä tasoittuu normaaleihin uomiinsa, niin jaksan paneutua ihaniin blogeihinne paremmin.
Laitan muutaman rivin juttua ja muutaman kuvakollaasin viimeajan tapahtumista.

Sunnuntaina 22.08.  lähdin keräämään Kurjenkierroksen retkeltä  voimia tulevalle työrupeamalle.
Käveleskelin pitkoksia voimapaikalleni pieneen saarekkeeseen istuskelin aikani, keittelin kaffeet ja jatkoin matkaa. Taivaalla seilaili tummia pilviä, joten päätin palata lintutornille. Kiipesin torniin ja ihailin useita toveja auringon, tuulen ja pilvien värileikkiä maiseman yllä.


28-29.08. Lauantai aamuna lähdimme ajelemaan satakuntaan Valokki-siskoni, hänen miehensä ja äitiliinin kanssa. Vietimme nuorimman siskoni luona vanhimman siskoni ja miehensä läksiäisiä, he palaavat taas etelän lämpöön talveksi asustelemaan.
Samalla vietimme uuden konehallin harjakaisia ja Internationaali-traktorin synttäreitä yms.
Valoru-sisko oli laittanut taas niin upeat kattaukset ja somisteet ettei niitä voinut kun henkeä haukkoen ihailla.
Lauantai-iltana kokeilimme myös konehallin akustiikkaa paukutellessamme kehärumpuja :) Miesväki väsähti ja kömpi nukkumatin seuraksi ja me tytöt hipsittiin kotaan makkaranpaistoon ja loppuilta kului kodassa tulilla istuskellen ja mukavia jutellen.Tänään maanantaina 30.09. olin kuvaamassa poikani perhettä.
He ovat innokkaita keskiaika-harrastajia.  Poikani esiintyy ryhmässä nimeltä Faravidin sudet.
Vaimonsa Saija on valmistanut koko talven uusia asusteita koko perheelle. Mm. lautanauhaa on tehty kilometri tolkulla ja historiaa tutkittu innokkaasti. 
Tänä kesänä he ovat osallistuneet Raaseporin, Verlan ja Hämeenlinnan - keskiaikatapahtumiin.
Ohessa kuvakollaasia  ottamistani kuvista.

Näiden kuvien ja höpötysten myötä oikein ihanaa viikkoa, teille kaikille mukavat blogini lukijat.


Kommentit

 1. Ihania kuvia tarjoilit, kuva kattaus oli tosi nautittava.
  Olet saanut nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta. Olet nauttinut läheisten seurasta ja lämpimistä ihmissuhteista, joita nämä kuvakoosteet ovat täynnä. Näillä eväillä on hyvä aloittaa viikko ja ne vievät pitkälle vuoden aherruksessa.

  VastaaPoista
 2. kiitoksia kuvauspalvelusta! Mahtavia kuvia tuolta kurjenkierrokselta!

  VastaaPoista
 3. Olitpas laatinut kivoja kollaaseja. Noin saa paljon tarinaa yhteen kuvaan :) Ja sisaresi somisteasetelmat ovat ällistyttävän upeita, vau! Olette kumpikin taiteellisesti lahjakkaita.

  VastaaPoista
 4. Ihan rupes tekemään mieli mennä tuanne sualle :) Vaan komeita on muutkin kuvat.

  VastaaPoista
 5. Aivan uskomattoman kauniita kuvia kaikki tyyni. Nuo kattauskuvat oikein löivät silmille syksyn lämpä, värejä ja pehmeyttä. Pojan perheestä saat olla ylpeä, niin ihani nuo lapsetkin tuossa kuvassa että. =9)

  VastaaPoista
 6. Ihanan ja mielenkiintoisen matkan tein kuvakollaasiesi seurassa. Suolla on rauhoittava vaikutus, siellä on avaraa ja kauniita värejä.
  Siskosi tekemät asetelmat ovat upeita, taidanpa etsiä kynttilöitä viikonlopuksi ja yritän myös väsätä jotain syksyn lehdistä ja marjoista.
  Hieno ja erikoinen harrastus pojallasi, kaikkea vanhaa on hyvä vaalia, ettei aivan unohtuisi, miten ennen elettiin.

  VastaaPoista
 7. Pehmyt piirto: Lämmin kiitos kommentistasi:) Näillä eväillä yritellään syksystä selvitä.

  M; Ole hyvä, toitvottavasti mukana oli edes joku joka käy tarkoituksiisi.

  Ruska; Kiitos kommentistasi. Tuo taiteellisuus on meidän neljän sisaruksen ja äitiliinin "sukurasite" :) vai sukuvikako se olis :)) välillä sen kanssa on ihan helisemässä.

  Isopeikko; Ei muutakun kipaseppa suolle häntä suorana... siellä voi tulla vastaan ystäväsi kettu kumppaneineen...

  Irene; Lämmin kiitos kommentistasi. Nuorin siskomme on taituri noiden somistelu asioiden suhteen.
  Poijistani ja heidän perheistään olen todella onnellinen. He ovat voimavara joka vetää pinnalle jos liikaa meinaa murheen alhoon vajota. Ei voi murehtia, kun pienet kädet kapsahatava kaulaan ja lujan halauksen seasta kuuluu; mummu mä rakastan sua:)

  Manteli; Lämmin kiitos kommentistasi. Kollaasit on kiva tapa esittää useampia kuvia. Minulla kun on aina ongelmana, minkä kuvan laittaisin ja sitten laitan niitä liikaa ja postauksesta tulee liian pitkä :)
  Kynttilät on ihania valopilkkuja syksyyn, kuin vara-aurinkoja.

  VastaaPoista
 8. Ei voi kuin kaihoten huokailla suokuviasi katsellessa. Hienot kollaasit olet niistä ja perhekokoontumisistakin laittanut. Kunnon suolle pitää ainakin kerran tänä syksynä vielä päästä.

  VastaaPoista
 9. Nautin niiiiin paljon teidän sisarusten blogeista; ihania tunnelmia ja värejä kuvakollaaseissa näissäkin! Aiheuttivat kauhean kaipaavan tunteen, muiston jostakin kaukaisesta...

  VastaaPoista
 10. Ihania kollaaseja, blogissani on sinulle jotain ;)

  VastaaPoista
 11. Irma; Lämmin kiitos kommentistasi. Suo on niin rauhoittava paikka, sinne, suon saarekkeeseen kannattaa tallustelen siellä on tähän aikaa rauhallista ja rentouttavaa.
  Mags; Iso kiitos kommentistasi, tosi mukavaa jos blogeistamme välittyy tunnelmia. Muistot tulevat usein yllättäin... hajut, maut, kuvat, tunnelmat, tarinat jne. voivat nostaa ne mieleen.

  Valokki; Kiitos kommentistasi, kävin jo kurkkaamassa... täytyy huomenna tai sunnuntaina paneutuah tunnustukseen paremmin.. Kiitoshalit:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti