Hieno viikonloppu takana


Perjantaina töiden jälkeen hurautin kaupan kautta kotiin ja kannoin valmiiksi pakkaamani laukut autoon (koirulit jäivät ihmettelemään, mikseivät päässeet mukaan, mutta näin kuumalla on parempi että jäävät mieheni hellään hoitoon kotiin) Seuraavaksi hain äitiliinin kasseineen ja viimosena Valokkisiskoseni ja aimokasan harrastevälineitä (kameraa, kameranjalkaa, tietokonetta... rumpua, retkireppua, kummisaappaita yms ) Itselläni sama kasa tavaraa jo autoon pakattuna =)
Valoru sisko oli ajellut Porin suunnalta mökille ja ehtinyt perille hieman ennen meitä.
Ilta kului humpuukiteltan (huvimaja)pystytyksessä ja sisustuksessa, kuvia ottaessa ja maailmaa parantaessa...
Hyttysiä oli aikatavalla, mutta humpuukiteltassa sai olla ihan rauhassa...

Lauantaina  aloitimme päivän yhteis joogalla  punnertelimme  viisi tiibetiläistä  joka herättää mukavasti. Aamupalan jälkeen rupesimme rustaamaan eväitä päivän rantakeikkaa varten. Salaattia, leipäjuustoa, kahvia, eväsleipiä, paljon vettä ,voita ja vaikka mitä... katosi kylmälaukun uumeniin.
Mukaan otettiin myös koottava rantatuoli ja Pena -laavu äitiliiniä varten, sillä kokopäivän auringossa istuskelu ei ole oikein hyväksi 90 vuotiaalle, vaikka muuten pirtsakka onkin.
Koko päivän saimme kulumaan  vedessä kahlaillessa (valitettavasti uimapuku oli unohtunut kotiin )  Otettiin paljon valokuvia alla on pikkusiskojen tyylinäytteitä. Kahvetta keitettiin useampaan otteeseen ja salaatit lisukkeineen napsittiin parempiin suihin. 
Illansuussa ajelimme takaisin mökille ja lämmitimme saunan. Saunassa kuluikin sitten muutama tovi jonka jälkeen olimmekin ihan valmista kauraa Nukkumatin kaveriksi.
Sunnuntai aamukin alkoi yhteisjoogalla, joka herättää mukavasti, ja yhdessä on  rattoisampaa punnertaa raskaita liikkeitä..
Päivä kului sukkelasti , käytiin soutelemassa, laitettiin ruokaa, valokuvailtiin ja tietysti paransimme maailmaa ja annoimme ja saimme siskoterapiaa  yms:). 

Loppupäivä meni  kummitädin asioita hoidellessa. Yllättävän hyvin hentoinen tätyynen tässä kuumuudessa jaksoi, vaivoistaan huolimatta.

Kiitokset ja lämpimät halit siskoille ja äitiliinille ihanasta ja voimiatuovasta viikonlopusta

Upeata kesäistä viikkoa toivottelen kaikille blogikamuille.
Nautitaan lämmöstä, kerätään auringonvaloa ja kesäntuoksuja "akkuun" josta sitten saamme ammentaa talven tullen.

Kommentit

 1. Valokit on hyviä leipäjuuston kanssa. Peikko vähän huolestui nyt sen sisarraukan kohralla, pääsihän se kotio niinkun piti?

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia.
  ihania hetkiä,kauniissa suomen suvessa,
  hiljentyen, nauttien..olisin mielelläni ollut mukana..

  VastaaPoista
 3. Voi, miten hieno viikonloppu tärkeässä seurassa. Joogaa ja kaikkee. Kirjoitit myös jotenkin niin kauniisti, että melkein tuli tippa linsiin. Ja olihan teillä kaunista muutenkin - siellä humpuukiteltassakin :D Mieki kyllä tahon josku vielä semmoisen =)

  VastaaPoista
 4. Ihanan postauksen olet rustannut, meidän rentouttavasta ja mukavasta viikonlopustamme. Kiitos, sinulle myös paljon, seurastasi:). Toivottavasti pääsisimme uudelleenkin, ellei nyt kesällä, niin syksyn tullen sitten. Fiilistelemään kynttilöiden valossa.

  VastaaPoista
 5. Isopeikko: Juu valokkihillua meillä oli mukana leipäjuuston kaverkiksi. Mutta valokki-siskolla kaikki on ok =) tuossahan hän kommenteeraa alimmaisena :))

  Hanne: Kiitoksia kommentistasi juuri noin se oli, noiden hetkien voimalla menee taas pitkän aikaa mukavasti.

  Ruska; Kyllä viikonloppu oli yksi niitä parhaita istua ja rupatella rakkaiden kanssa kaikessa rauhassa, äitiliinikin totesi kotimatkalla moneen otteeseenm, että kyllähän oli kiva viikonloppu. Humpuukikatos on hyvä hankinta, olemme monet rattoisat hetket sen suojissa viettäneet.

  Valokki; Kiitokset kommentistasi, nyt ruvetaan vain miettimään seuraavaa vastaavaa mökkireissua.

  VastaaPoista
 6. Tuo lummekuva on tosi hieno veden vivahteineen, samoin ensimmäinen, itse ovat mukavan rennosti kesän - niin minäkin, mutta voi miten kauan onkaan siitä kun olen nähnyt lumpeita!

  VastaaPoista
 7. marjaisa; Lämpimästi tervetuloa blogeilleni. Pikkutytöstä asti olen ajatellut lumpeen olevan jotenkin ylimaallinen kasvi. Kotijärvessäkin sellainen kasvoi useamman vuoden, kun äitiliini sen istutti. Eräänä keväänä se ei enää noussut ja epäilimme, että hirvi tms oli sen juuret popsinut suihinsa.

  VastaaPoista
 8. Olipa mukavaa päästä seuraamaan retkeänne, vaikutti oikein onnistuneelta reissulta. Se että äitinnekin on mukana ja vielä blogikuvassakin, saa mieleni kovin iloiseksi - tulee hyvä mieli hänen ansiostaan, kun on vielä tuolla tavalla nuorekkaan oloisena on mukana :)

  Tuolla alempana unelmiesi talo herätti heti sympatiat, kun oma unelmani on niin saman kaltainen. Ei anneta periksi!

  Kauniita kuvia paljon sinulla täällä.

  VastaaPoista
 9. Runotalon Sari;
  Kiitokset kommentistasi oli mukavaa kun "kävit" reissulla mukana. Äitiliini on niitä tervaskantoja joista paljon puhutaan, toivottavasti me lapset olemme saaneet edes rippusen hänen geenejään :)

  Olen lukenut runotalo urakastasi ja tunsin heti syvää sympatiaa.. ihanaa kun on unelmia. Emme tietenkään anna periksi.

  Minun pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja tilata sinulta tuo aarrekartta juttu (olen elämässäni tehnyt kaksi aarrekarttaa, toinen oli sellanen harjoitelma, mutta toinen oli vakavampi. Tein sen, kun aloin opettelemaan terveempiä elämäntapoja ja laihduttamaan... paino putosikin 32kg. Valitettavasti nyt on 15kg hiipinyt salakavalasti takaisin.

  Mukavaa jos pidit kuvistani, käyhän katselemassa aina kun haluat.

  VastaaPoista
 10. Hei!
  Ai,että on sinulla sitten kauniita kuvia,todella upeita,tännehän pitää tulla uudestaan visiitille.:)Mielenkiintoinen blogi ja sempä takia rupesin lukijaksi!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti