Lämmin viikonloppu


Päätettiin, että rauhoitamme tämän viikonlopun ihan kotioleiluun, kun on taas viimeaikoina ollut tätä "äksöniä" vähän liiaksi.

Nyt on osasairaspäivät takana ja ensiviikolla on koko viikko töitä ja tästä se puurtaminen sitten taas alkaa. Yritän muistaa että otan löysemmin rantein  ja arvostan itseäni niin paljon, etten anna ainakaan työasioiden enää kaatua päälle.

Viikonloppu sujui nopsaan, sahailin pronssilangasta lenkkejä kun täytyy saada pojalle Thorin vasaraan uusi ketju ensi viikonlopuksi Raaseporin viikinkimarkkinoille. 

Paljon istuimme ulkona aurinkovarjon suojissa kuuntelemassa suihkulähteen solinaa ja katselimme kukkien kasvua.

Saunottiin pitkän kaavan mukaan (eli löylyssä ja ulos istuskelemaan ja taas löylyyn ja ulos istuskelemaan... lauantai ilta oli ihanan leppeän lämmin.

Sunnuntaina rakensin muinaisketjua pronssilenkeistä ulkona aurinkovarjon suojissa, kunnes lenkit loppuivat... täytyy laittaa pikana uusi tilaus menemään...

Iltapäivällä halusin kokeilla kestääkö jalka minkäänlaista pidempiaikaista liikuntaa ja niinpä pyöräilin katsomaan lapsenlapsia ja vanhempiaan, mies tuli autolla josko vaikka tarvitsen kyytiä takaisin.

Fiina kiskoo isiä parrasta ja istua tökötteli terävänä huovan päällä nurmikolla.

Fanny vei paapan retkelle Nuuskamuikkusen leiriinsä, esitteli mummulle pionia ja käytiin sitä vähän pyöräilemässäkin jonka jälkeen herkuteltiin jätskillä...

Hyvin jalka kesti ja näyttäisi, että pyöräily teki hyvää, sillä turvotus laski huomattavasti lenkin jälkeen.
Pyöräilin viellä peltotietäkin pienen palan, katselemaan miltäs kesä siellä näyttää.


Näiden kuvien myötä ihanaa kesäistä työviikkoa kaikille teille/meille, jotka puurramme töissä ja aivan ihanaa, rentouttavaa ja aurinkoista viikkoa teille jotka jo lomastanne saatte nauttia..

Kommentit

 1. Hyvää alkavaa viikkoa.
  Kesän nautintoja olet keräillyt, tuollaista se kesäelämä on parhaimmillaan. Oleilua, mielekästä puuhastelua ja rauhallista yhdessä oloa.

  VastaaPoista
 2. pienen lapsen pulskia käsivarsia ei voita mikään :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten kauniisti olet laittanut pihaasi kukkaset, ihana pikkukukkien paljous. Hellyttäviä ovat myöskin nuo kuvat tytöistä,isästään ja paapastaan. Jaksamista puurtamiseen, mehän ei anneta periksi, keräillään vaan sirpaleet ja bostiiik!

  VastaaPoista
 4. Pehmytpiirto: Nautitaan kesäoleilusta aina kun pystytään, vai mitä ;)

  Raimo: Olen samaa mieltä, noita pieniä pehmosia käsivarsia voisi silitellä loputtomiin :)

  Valorun valakiat: Kiitoksia, onneksi tänäkesänä jaksoin jo laitella kukkasia, viimekesä meni sen suhteen piäleen... Jaksamista sinullekkin rakas sisko, emme tietenkään anna periksi :) !!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti