Keväisen viikon tapahtumia

 Eilen juhlittiin pikkusiskon nuorimmaisen ( huh miten pitkä ja komea poika siitä pittupoitusesta on tullutkaan ) valmistujaisia. Päivä sujuin nopeasti kun seurasi lasten hyörintää ja vaihtoi kuullumisia sukulaisten kanssa.

Tänään kaivelin kaikki ulkokukkaruukut esille ja laitoin osaan jo uutta multaa ja kanankakkaa... Oli niin mukavaa kuljetella painavia ruukkuja, kun ostin tänään ihkauudet ja omat kottikärryt....  huomenissa täytyy hakea uusia kesäkukkia ja istutella niitä ruukkuihin.
Aurinkoisen päivän kunniaksi pestiin terassi, pihan puulaatat ja suihkuallas. Kyllästin puuöljyllä terassin ja huomenna kyllästetään toiseen kertaan Myös laatat ja suihkualtaan puuosat saavat pintaansa uuden kyllästeen että jaksavat ottaa tulevan kesän auringonsäteet ja sateet vastaan.

Huomenna onkin taas työpäivä joten tämän postauksen myötä oikein kaunista ja kesäistä viikonjatkoa
Kommentit

 1. Olipas hassu tunne, kun ylimmäinen kuva oli samasta juhlapöydästä kuin äsken Valokin blogissa :-D

  Tuo valkea kukka on niin herkkis!

  VastaaPoista
 2. Valkoinen kukkanen on tosiaan suloinen. Oooh, oletpa ollut ahkerana puutarhatöissä. Eipä silti heti kun aurinko vähän nassua näyttää, sitä itsekkin kuopii jo tossua jalkaan ja uloos! Kukkia olen laittanut vasta makupaloiksi.

  VastaaPoista
 3. Puutarhahommat ovat kivoja, kun vain jaksaa aloittaa. Olen ollut vähän lasakantissa. Hyvää työviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Mags: Tervetuloa blogiini ja kiitos kommentistasi., olet ollut pitkään suosikeissani tuolla Nysväämistä ja näpertelyä puolella. Juu Valokki on minun toinen rakkaista pikkusiskoistani ja Valoru on toinen, jos saamme ylipuhuttua isosiskonkin, niin syksyllä täälä blogimaailmassa saattaa "häiriköidä" neljä sisarusta :)

  Valoru; Kiitos. Joskus saa ihmekuumeen ... se olikin eka kerta tänäkeväänä, kun ehdin kotona jotain tekemäänkin, muutoin on viikonloput menneet tuolla Ähtärissä kuummitädin hoivaamisessa ja mökkimaisemissa. En minäkään vielä ehtinyt istuttamaan noita muutamia kukkasia, joita minulla tuossa on valmiina...

  VastaaPoista
 5. Aikamoista ahkerointia. Lepäähän mieli kyllä siinä samalla, luulee peikko :)

  VastaaPoista
 6. Olipa kaunis pöytäkattaus ja ihana kukkaset. Minäkin istuttelin muutaman kesäkukan mökille hyttysten kiusatessa.

  VastaaPoista
 7. kauniita asetelmia . pöidässä . terv TY.

  VastaaPoista
 8. isopeikko; joskus iskee tommonen tarmonpuuska... aika harvoin onneksi :)

  Manteli; molemmat pikkusiskot ovat oikein taitureita noissa kauttaus ja somistelu asiossa. Olen myös viimepäivänä huomannut että noita pikkuystäviä on ilmaantunut runsain joukoin.

  Ty; kiva kun kävit kurkistamassa ja kommentoimassa, tervetuloa kyläilemään blogiini aina kun ehdit.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti