Terveisiä Riikasta.


Työn merkeissä pikavisiitti kevääseen heräävässa Riikassa.
Aivan ihana kaupunki, johon täytyy joskus tulevaisuudessa tutustua pitkään ja hartaasti. Vanhakaupunki on todella lumoava paikka, tarinat lähti oitis kulkemaan mielessä. Mukaan mahtui kameroista vain pikkiriikkinen Canonin Ixus. Ohessa muutamia otoksia kävelykierrokselta.


Kommentit

 1. Riikassa on upeita taloja ja yksityiskohtia, hienoja matkakuvia.

  VastaaPoista
 2. Manteli: Kiitoksia. Riikassa oli tosissaan ihan hengästyttävän paljon kaikkea katsottavaa, josta sain vain ihan pikapika raapaisun :) Piti yrittää pysyä ryhmän mukana, ei voinut kovin pitkään ihailla ja etsiä kuvakulmia joten nämä on aika äkkipikaan rapsittuja kuvia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kuvaterveisistä. Kaunista. Varmasti virkistävä visiitti, vaikka töitten merkeissä menikin. Kerran olen viikonlopun viettänyt Riikassa. Katsottavaa jäi seuraavallekin kerralle.

  VastaaPoista
 4. Ruska; Kyllä, vaihteeksi oli kiva tehdä töitä ihan toisenlaisessa paikassa :) Katsottavaa ja koettavaa tuossa kaupungissa on todella paljon.

  VastaaPoista
 5. Onpa hienoja kuvia. Kyllä niitä saa Ixusellakin, kun osaa ottaa!

  t. Paula

  PS. Mä tunnen nuo naiset, jotka kuvissa vilahtaa.

  VastaaPoista
 6. Paula; Kiitos kommentista! Minustakin nuissa naisissa on jotakin tuttua ;-9 olisinkohan minäkin heidät jossain nähnyt ... hih..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti