Keväisiä mökkitunnelmia osa 2


Torstai 13.05.2010
Heräsin aikaisin, ja mikä aamu!  Oli ihanan lämmin ja niinpä istahdin mökin rappuselle yöpaitasillani, nauttimaan aamukahvista ja lintujen laulukonsertista. Järvi liplatteli kauniisti aamu-auringon valossa.

 
Aamukahvien jälkeen hilppasin kurkkimaan joko leskenlehti olis avannut nuppunsa ja kyllä se siellä jo silmiään raotteli, kastehelmet poimulehdellä kimmelsivät kun timantit. Sinivuokossa on enää muutama kukka jäljellä, mutta uusia untuvaisia lehtiä on tulossa runsaasti.

Loppupäivää menikin sitten työn touhussa, vedettiin rankoja metsästä ja haravoitiin pihaa, tyhjättiin kompostikäymälä yms keväthommaa. Välillä istuttiin ja vain nautittiin lintujen konsertista ja auringosta. Lopuksi lämmitimme saunan ja löylyttelimme makoisissa löylyissä, mutta uimaan emme vielä päässeet, kun laituri pitää ensin asentaa paikalleen.
Tarina jatkuuu......

Kommentit

 1. Voi! ihania kuvia taas alkaa tulla, kun olet palannut, pitää oikein nauttia mmm..mmm

  VastaaPoista
 2. Sinivuokko on sitten kaunis kukka, hienosti olet saanut sen kuvatttua, se aivan kuin pomppaa esiin kuvasta.

  VastaaPoista
 3. Oi voi, miten ihania mökkitunnelmia kuvineen. Ilokseni myös paljon tutultakin kuulostavaa :)
  Vaikuttaapa vahvasti siltä, että nautit todella ja rentouduit kunnolla.

  VastaaPoista
 4. Pirjo; Kiitos kommentistasi:)ja vierailusta blogeissani... tuuppa toistekkin:) Kävin kurkkimassa sun sivuilta mossea ja emmaa...

  Valokki: Kiitoksia, tein mökkikeikasta jatkokertomuksen, ettei tulis liian pitkää per päivä... mulla tahtoo nää sepustukset aina niin pitkiä.

  Manteli; Sinivuokko on yksi suosikeistani, kuvaan sitä joka vuosi ja etsin sitä täydellistä kuvaa... mikä se sitten lieneekään ja ehkä sen joskus saan otettua.

  Ruska; Mökkivierailu, vaikka lyhytkin antaa ihmeesti voimia. Ihanaa että meillä on molemmilla tällainen eheytyspaikka, jossa voi koota ja vahvistaa itseää tuleviin arjen pyörityksiin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti