Fanny 3 vuotis synttäreitä vietettiin tänään

Fanny mumman rakas pieni nuuskamuikkunen täyti 26. 03.10 kokonaista 3vuotta.

Tänäpäivänä muumit taitaa olla out ja Barbapapat on nyt tapeetilla =)

Synttärijuhlia vietettiin tänään ja kakku oli tosikomea Barbapaavo. Kynttilöiden puhaltaminen jännitti kovasti, mutta hyvinhän se sujui kun isi antoi sivusta pikkasen apua =)..

Fanny-neitosella on vahva 3 vuoden uhma päällä ja välillä sukset menee ristiin täydellisesti. Vähän on viellä mustasukkaisuutta pienestä siskostakin. Alkuaikoina kun otin Fiinan syliin Fannylta tuli välittömästi komento;  anna se Fiina äitille ja tule minunkanssani tai mummu mummu älä Fiinaa katso, katso mieluummin minuaaa. Mutta nykyään jo voin pitää Fiinaa sylissä vähän pidempiä aikoja, ennenkun tulee komento antaa Fiina paapalle tai jollekkin muulle läsnäolevalle =)

Fiina täytti 3 kk 25.03.10 ja on ihana nappisilmä, vatsavaivat ovat hieman helpottaneet ja kun hän on syönyt hyvin ja nukkunut tarpeeksi elämä on iloista jokellusta, naurua ja hihkuntaa. Ikeniäkin kutittaa kovasti, kun kädet on suussa kokoajan.. oliskohan sieltä tulossa jo hampuja.  Pikkuneitistä on vaikea saada kuvaa joka ei olisi heilahtanut .


Jere naurunaama ei päässyt tänään osallistumaan synttäreihin  ollenkaan, kun hän oli kovassa kuumeessa. Toivottavasti pikkuressu parantuu pian.

Kommentit

 1. Synttärit piristää arkea ja tuommoinen kakku se vasta päivän pelastaakin ^^.

  VastaaPoista
 2. Voi Nuuskis, kun on soma huuliharppuilija. Hyvä ilme tuossa kakkukuvassa, silmät pyöreenä. Fiinakin on silmät pyöreenä, ihana mollukka!

  VastaaPoista
 3. tuuluska: Kylllä! synttärit ovat kivoja. Miniäni oli tehnyt tyttärnesä toivmukseta upean kakun joka oli oikein namia!

  Valoru: Nuuskis on jo taakse jäänyttä elämää.. Nyt perheessä asustaa Barbapaavo! ja mumma on saanut ylennyksen Täpläksi (on Barbapapojen koira)! Fannya jännitti kynttilöiden puhallus, siksi silmät vissiinkin niin pyöreänä. Fiina on samanlainen silmät pyöreenä maailmaa ihmettelevä, kun Fannykin oli vauvana.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti