Äidin synttärit onnistuivat hienostiÄidin syntymäpäiväjuhlat onnistuivat hyvin. Kirjottelen tähän tylsään tyyliini =) muutaman rivin tapahtumista
Iso kiitos ja kehu Pitopalvelu Wanhatuvan väelle maittavast ja runsaasta pitopöydästä.


Minulle sattui suuren luokan moka, kun unohdin kamerat kotiin....mutta tulipahan sitten istuttua ja seurusteltua kunnolla, kun ei tarvinnut miettiä kuvauskulmia =)
(Kävin ottamassa äidistä ja kukista kuvia seuraavana päivänä)

Sankari jaksoi koko pitkän päivän iloisena ja hyvävoimaisena. Hänelle oli illalla käynyt samoin kun minullekkin, ettei millään meinannut saada nukutuksi, kun piti muistella kaikkia kivoja asioita ja ihmisiä joita tapasi pitkästä aikaa.

Juhlimassa mukana oli mm. äidin sisaruksista Maija, Riitta ja Jouko.  Kalle-veli on niin huonossa kunnossa ettei voi enää osallistua. Sisaruskatraan 12 lapsestahan on elossa enää viisi.
Muistelivat poismenneitä sisariaan ja veljiään ja totesivat että yhtä lukuunottamatta kaikki ovat ollee pitkästi yli 80 vuotta kuollessaan, jotta pitkäikäistä ja sitkiää sukua ollaan.

Äidin sisarusten lapsiakin oli mukavasti mukana, samoin ystäviä taideharrastuksen parista yms tuttuja.
Ja tietenkin omia lapsia ja lastenlapsia sekä lasten lasten lapsia.
Valitettavasti osa läheisistä oli sairastunut ja osalla oli työesteitä. Siksipä juhlakalua muistamassa on käyty  jo edeltävänä viikkona ja vieraita on luvassa viellä tälläkin viikolla.
Ja onhan se niin, että  noin hienoja lukemia täytyy vähintään kaksiviikkoa juhlia =).

Olihan kivaa muistella lapsuuden hauskoja hetkiä, mummulassa ja kotimökillä. Naurettiin vedet silmissä yhteisille muistoille, serkkujen, tätien ja ystävien kanssa. 


Ohessa  blogini välityksellä äidiltä kiitos kaikille mukanaolleille.


Kommentit