Päivitin Nysväämistä ja näpertelyä - blogiani

Innostuin päivittämään myös noita muita blogieni pohjia.
Lisäilin myös viimeaikaisia nysväilyjäni, eli hopeaketjuja, lasikoruja ja helmiäni kuvina sivuille, nyt taitaakin mennä hetki ennenkun saan uusia ketjuja tehtyä, ei nimittäin ole varoja törsäillä materiaalien ostoon.  =(
Tänään heti aamusta on ollut synkeä mieliala, meinaa "leipä loppua leppälästä", kun kaikkia korvauksia joutuu odottelemaan (itse olen pudonnut kelan päivärahalle ja jummi että oli pieni...) Siippa odottelee edelleen työttömyyskorvaustaan.
P..rkl... yritä tässä nyt sitten toipua loppuunpalamisesta ja muista vaivoista, kun koko ajan on huoli miten selvitään eteenpäin.


Onneksi pajatus pikkusiskon kanssa aamupäivällä piristi mieltä ja iltapäivällä karisteltiin loput karstat toisen siskon kanssa. On se suuremmoinen onni, että on ihania siskoja jotka jaksaa tsempata, kun huuli meinaa mennä maahan. Toivottavasti minäkin joskus kykenen tsemppaamaan heitä.

Kommentit

 1. Pask...ista tuollainen on mutta jospa ne tilanteet muuttuisi.
  Lapsenlapsille onneksi syli on paljon tärkeämpi kuin pikku tuominen.

  VastaaPoista
 2. Raimo; Lapsenlapset onkin se ihana asia joka vie aina ajatukset pois näistä päivän murheista. Huomenna taas menen Fannya ja Fiinaa hetkeksi hoitamaan. Olen samaa mieltä, että läheisyys, yhdessäolo, jutustelu yms on paljon tärkeämpää kun tavarat.

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän tilanteen hyvin, itsekkin työttömänä jo toista vuotta......etiä päin vaikka sitten sydän märkänis.

  VastaaPoista
 4. Kokopelli; Lämmin kiitos kommentistasi. Yritetään rämpiä, eiköhän se tästä taas keväänmyötä valkene=) jaksamista itsellesikin.

  VastaaPoista
 5. Nuo "näpertelysi" on tosi upeita! kiitoksia vielä viimeisestä rannekorusta! Noita rannerenkaita en oo nähnytkään mitkä on tossa kantoon laitettuna.. Siitä thorin vasaran kaulaketjusta tulee varmaan mahtava kun valmistuu aikanaan!
  Ja tuo leipäpuoli olis kyllä järjestyny, jos olis loppumaan päässy..pakastimessa olis vielä ristiäisleipomisia.. on sitä tullu aikanaan useampi leipä kotona laitettua suolenmutkaan,notta ehkä jotakin känttyä olis saanu meilläkin syöpötellä :-D (lastenhoitoa vastaan tietenkin..he heh vitsi..)Jaksamisia

  VastaaPoista
 6. Mika; Kiitosta vaan =) Täytyykin tilata ne thorin vasaran ketjutarvikkeet lähiaikoina. Joo tiesin että teillä on pakastin timmissä kunnossa ristiäisten takia =) Onneksi nyt ollaan päästy pahemman yli eiköhän se tästä ala pikkuhiljaa helpottamaan. Silti mielellään Fannya ja Fiinaa hoitelen :)... Jaksamisia teille ittellekkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti