JUHLIA TIEDOSSA LISÄÄ

 Tässä kuvassa äitilliini mökillä viimekeväänä.

Olemme tässä pikkuhiljaa aloitelleet äitiliinin syntymäpäivien järjestelyt.
Hän täyttää 20.03.2010 kunnioitettavat 90 vuotta.

Äiti on pirteä ja elää tässä päivässä mukana täysillä. Maalaa tauluja ja käy joka keskiviikko kansalalaisopiston taidepiirissä. Kun hän sairasti selkäänsä, eikä voinut maalata,  niin  virkkasipa selällään maatessaan sängynpeiton melkein valmiiksi.
Tuntuu monesti, että vaikka hänellä kulku onkin hidasta selkävaivoista johtuen, energiaa ja ideoita hänellä piisaa enempi kun puolet nuoremmilla =)

Tässä alakuvassa anoppi ja äitiliini Saariselällä vuonna 2004

Ja tässä alla on muutama kuva äidin maalauksista eri vuosilta. Kuvat on skannattu valokuvista ja vinksallaan suuntaan ja toiseen mutta kyllä niistä varmaankin aiheet näkyvät.
 
 Äidin jolla lapsuudesta.

  
 Kukkamyyjä Porin torilta.

Metsätyömiehiä 50-60 luvulta.
 Siiamilaliset kaksoset =)

Niin jotta pitemmittä puheitta
Sukulaiset, jotka tätä blogia lueskelee laittakaapa kalenteriinne varaus tuolle lauantaipäivälle ja tietoa  minulle sähköpostilla tai puhelimella tulostanne, niin tiedämme varata ruokaa ja juomaa tarpeeksi.

Kommentit

  1. Kerrassaan upeita maalauksia jotka hyvin kuvattu.
    Hyvin on taiteellisuus periytynytkin. Taitaa olla taiteilijoita koko suku. On paljon syitä pitää suuret pirskeet.

    VastaaPoista
  2. Pena; Kiitokset kommentista. Kyllä se taiteellisuus on vähän ns. "sukuvikana" meillä mennyt =) Kaikki tekee jotain käsillään ja äiti sekä siskot maalailevat vielä sanoillakin. Toivottavasti tulee kivat pirskeet kyllä 90v sen ansaitsee =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti