INNOSTUIN VAIHTAMAAN BLOGIN POHJAN

kun teimme tuota pikkusiskon blogia ,niin päätin vaihtaa omille sivuillenikin pikkasen pohjan-layouttia.  Nyt sitten kuvat ja tekstit on ihan vinksallaan, varsinkin noissa vanhemmissa sivuissa, mutta älkää välittäkö.

Olen ilolla seurannut pikkusiskoni innostusta, kun hän pääsi vauhtiin tässä blogituksessa. Sivuja ja tarinaa tulee jottei perässä kerkiä... ja kun hän  on kaksonen horoskooppi-merkiltään niin vauhti on sen mukaista ja  blogin pohjatkin on ehtineet muuttua jo vaikka miten monta kerta =) Kaksonen sielä riitelee ittensä kanssa että otammeko me tämän pohjan käyttöön vai emme, vai jonkin muun..

Eilen illalla vihdoin sain päivitettyä tekstiä myös tuonne Repusta ylivuotavaa osioon, teksti on kirjoitettu kovalla vauhdilla ja täynnä virheitä, mutta muokkaan sitäkin, kun taas jaksan.
Oli muuten jännä juttu, kun olin tuon tekstin kirjoittanut, nukuin suraavan yön kun tukki, vaikka normisti heräilen tunnin välein, enkä saa heti nukutuksi uudelleen. Joten jotain hyötyä siitä ainakin itselle oli.

Mietin tänään noita muisteuitani, että nehän on vain minun muistikuvia asioista, Seijalla, Astalla ja Leilalla sekä äidillä olisi varmaan paljon täydentävää tietoa... mutta mennään nyt toistaiseksi näin.
Teinpä vielä tällaisen diaesityksen tammikuun valokuvistani.

Kommentit

 1. Kyllä on hieno rullaava diajuttu sulla,ja edelleen kuvat on ihania,tuohon voi meikäkin pyrkiä..sanelee Leila.

  VastaaPoista
 2. OO hianoo!! Mites ton teit? tahtoo myös!!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kommenteista molemmille. Astalla on jo tuo juttu sivullaan ja katotaan Leilallekkin kun nähdään.
  Sulla Leila on myös nappilaukaisuja kuvissasi, älää yhtään vähättele.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti