Hyvää Ystävänpäivää

Virtuaaliset ystävänpäivähalaukset kaikille blogin lukijoille!.
Keitelkääs nuotiokaffeet ystävänpäivän kunniaksi, nokipannukaffeen voittanutta ei ole =)
(Tietty jollei pidä kahvista lainkaan, asia on eri =)

Alla olevassa kuvassa on tulossa kahvia, vuosi sitten 14.02.2008 Kurjenkierroksen laavulla. Olimme siellä käveleskelemässä ja valokuvaamassa pikkusiskoni kanssa.Teimme Asta-siskolle tänään oman blogisivun, löydät tulevaisuudessa hänen sivuiltaan mm. hänen omia runojaan, hopeakoruja ja  hyvin samoista paikoista otettuja kuvia kun minullakin =) .  Olemme useasti nauraneet kahden nuoremman siskoni kanssa, että meillä on samat aivot ja kolme eri kroppaa... kun katselemme toistemme kuvia, tai vaateostoksia tms...  meillä on hyvin samanlainen maku ja ajatukset. Ja kylläpä se menee  vielä vanhin siskokin samaan aivokapasiteettiin...
Leila-siskolle täytyy tehdä blogi seuraavan kerran kun tapaamme, ja kesällä ehkä rustaamme sellaisen Seija siskolle =) Notta blogitusta on tiarossa.

Kommentit

 1. Kiitoksia paljon avusta, sivujen teossa ja Hyvää ystävänpäivää siskulle!!!Oijoi nuo nokipannukahffit maistuu aina niin taivaallisen hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Eipä mitään, sivuja oli mukava tehdä. Meidän täytyy hiippailla taas lähitulevaisuudessa nokipannukaffille jonnekkin pöpelikköön... kunhan saan kummitädin kotiutettua jne... ehkä Keskiviikkona... katsotaan...

  VastaaPoista
 3. Nokipannukahvit jää nauttimatta kun pitää mennä töihin, mutta nautin virtuaaliset sellaiset ainakin katselemalla retkikuvia :).

  VastaaPoista
 4. Hiutale; Hyvää työpäivää, ja auringonpaistetta pohojanmaalta, täällä on aivan upea ilma tänään.

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos! Juuri nokipannukaffeet viikonlopustani puuttuikin =)

  VastaaPoista
 6. Ruska. Ole hyvä =) Itse hiihtelin ystävänpäivänä umpparisuksilla pitkin peltolakeita (kuvia on galleriassani). Keittelin kaffeet retkikeittimellä yhdessä pellon saarekkeessa kuusen juurella. Kun kahvit oli valmiina huomasin, että olin unohtanut KUKSAN kotiin.... Tulikin iso paniikki, että mistäs nyt juodaan... Mutta kun kaffehammasta pakottaa tarpeeksi niin hätä keinot keksii. Mulla on sellanen pieni monitoimivekotin jossa on sakset... Eikun vesipullon kimppuun (se oli sellainen puolentoista litran limsapullo) Ensin join vettä niin paljon kun jaksoin ja sitten leikkasin pullosta pohjan, ja avot siinäpä oiva kuppi =) Ei jäänyt kahvit onneksi juomatta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti