Kuulumisia ja muutamia kuvia
Aika on mennyt jälleen hoivatessa sairasta mummelia, tälläkertaa kummitätini 83v sairastui yhtä äkkiä ja meni ihan sekavaksi. Hänellä ei ole muita lähiomaisia kun minä kummityttö, joten minun oli yritettävä järjestää asioita, hoitoa yms.mahdollisuuksien mukaan. Ilmeisesti sekavuus johtui suurimmaksi osaksi tulehduksesta ja  vahvasta (väärästäkin) lääkityksestä. Nyt lääkitystä ollaan purkamassa ja olenkin lähettänyt kaikille hyville haltioille yms rukouksia, että tilanne ennallistuisi lääkityksen purun jälkeen.  Oli aika järkytys nähdä tuttu normaalisti iloinen, pirteä ja tässä päivässä elävä ihminen, sekavana ja puhelevan ihan mitä sattuu. Välillä puheli ihan normaalisti tutuista asioista ja normaaleja juttuja, mutta sitten yhtä äkkiä aivan puuta heinää.... No toivottavasti meneillään olevat toimenpiteet auttavat.


On se tämä meikäläisen ikä aika murroskautta, kun omaiset niin miehen kuin omani alkavat "hapertua" käsiin.
anoppini sai kesällä aivoverenkiertohäiriön ja aiheutti aika säikähdyksen, äiti kaatui ja mursi selkänsä  ja kun äiti saatiin pikkasen tolpilleen, keikahti kummitäti sängynpohjalle...

Jahas mitäs muuta on tapahtunut:

Tänään nuoremman sisareni tyttären poika sai nimen Luukas Juho Johannes. Ihana rauhallinen vauva ja kaunis kastetilaisuus.  Yritin kuvata, mutta huomasin että kamerani salama  on auttamattomasti liian olematon... tila olis suuri ja jos yritin ottaa ilman salamaa tuli heilahtaneita kuvia ja salamalla jäivät pimeiksi...


Lapsenlapset voivat onneksi aika hyvin, Fanny on reipas isosisko joka auttelee äitiä vauvan hoidossa, vauvalla on edelleen jonkinverran mahanpuruja, eikä uni/syöntirytmiä ole vielä oikee löytynyt. Jere on sairastellut flunssaa ja yskää, joka on yleensä odotettavissakin kun mennään ekaan hoitopaikkaan kotona vietetyn ensimmäisen vuoden jälkeen.

Dorri koirulla on keuhkoputken tulehdus joten sekin on nyt antibiootti ja kortisoni kuurilla, toivottavasti lääkkeet puree.

Viikonloppuna piipahdimme pikkusiskon kanssa nuorimman siskomme luona Porissa. Päivisin tehtiin lenkkejä lumiseen rauhalliseen metsään ja illalla istuttiin kodassa. Parannettiin maailmaa, tsempattiin toisiamme jaksamaan tässä arjen pyörityksessä. Nautimme taas suunnattomasti yhdessäolosta ja varsinkin kota illasta, palasimme sieltä sisälle virkistyneenä,  nenä noessa ja savulta tuoksuen. Leila sisko oli tehnyt taas hienoja runoja (julkaisen niitä joskus jos hän antaa luvan)

Mitäs vielä ... niin  julkisessa galleriassani on pitkästä aikaa uusia kuvia, kun nyt sinne taas mahtuu niitä (ostin lisätilaa  20gigaa.

Laitan mukaan vielä muutaman kuvan yhdestä aamusta, kun olimme lenkillä koirien kanssa. Taivaalla oli upeat värit ja aurinko nousi punaisena.Kommentit

 1. Onhan kuvissa talven tuntu, puut on peittänyt valkea huntu.

  VastaaPoista
 2. Tuo ylimmäinen kuva on tosi upea!

  VastaaPoista
 3. Olet totta vie ollut oikeaan aikaa kameran kanssa liikkeellä. MIkä valo!!!

  Lepakkotapulissa odottaisi myös kuva-aiheinen haaste.

  VastaaPoista
 4. Kokkopelli
  Kiitos kommentista joka on ihan runokin viellä kaiken lisäksi =)

  Mika
  Tuolloin aamulla oli ihan uskomaton värimaailma taivaalla. Koirat vaan tahtoi nykiä niin, että välillä tuli runsaasti hutikuvia.

  Hiutale
  Kiitos kommentistasi. Joskus onneksi onnistuu olemaan oikeaan aikaan ulkosalla, ja vieläpä kamerakin mukana =)Possunenät yrittivät kyllä keulia hajujen perässä kiitettävästi, juuri kun aloin tutkimaan maisemaa kameran lissin läpi. Onneksi muutamia kuvia sain napsastua jotka eivät tärähtäneet.

  Yritän vastata haasteeseesi pikapuoleen =)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti