Pakkasta, auringonpilkahduksia ja muita kuuluimisia

 Edellinen kirjotukseni oli niin painavaa tavaraa, että moneen päivään ei oo tullut mitään ulos aivokopasta.
Tuon kirjotuksen lopullisesti kirvoitti ulos, erään tuttavani väsähtäminen ja epäoikeudet hänen työpaikallaan.
ko asiat ovat aika monella ihmisellä/työpaikalla valitettavaa arkipäivää. Palaan tähän aiheeseen vielä odottakaapas vaan, kun asiaa olen taas tarpeeksi päässäni miettinyt =)

Ystävällinen blogini lukija kertoi että, näillä sivuilla kuvat ja tekstit ovat hieman vinksallaan. Onneksi kertoi, sillä olen olettanut, että sivut näkyvät samoin, kun omassa näytössäni, eli ihan kunnolla.
Yritän selvittää mistä tuo vinksotus johtuu... kunhan ehdin.
Joten vielä kaunis kiitos ilmoituksesta ja vinkeistä kuinka voisin yrittää virhettä korjata.
 
Vihdoin  täälläkin on maassa hieman valkoista härmää ja ilmassa muutamia asteita pakkasta JIPII, yhtenä päivänä paistoi aurinkokin.

Viikonloppuna olimme käymässä Ähtärissä mökillä. Oli niin rentouttavaa ja mukavaa kun istuimme illat takkatulen ääressä ja valona oli vain kynttilät. Ainoat äänet jota kuullui oli koirien tuhina ja takkatulen rätinä.
Saunottiin, käytiin pitkillä kävelylenkeillä, grillailtiin makkaraa ja juotiin muutama glögi...Olo oli kun toisessa maailmassa. 
Kotiin tultuamme onkin sitten taas ollut tietynlaista vipinää  Äidille kauppaan  ja pojan perheen luoksen auttamaan/seuraksi kun  odottavalla äidillä oli huonovointisuutta ja isin täytyi lähteä töihin.
Viimeyönä minua hälyytettiin Fanny väijyyn, kun  vauvanodottajat llähtivät snnytyslaitokselle... mutta oli vielä väärä hälyytys ja tulivat takas kotiin.  jokohan ensiyönä suvun nuorimmainen näkee päivänvalon jännittäviä aikoja elelemme.

Tässä kaikessa hömpötyksessä olen pikkuhiljaa yrittänyt saada tsemppiä päälle, että saisin oman joulun laitettua, mutta jotenkin olen kun koppakuoriainen siirapissa... ei tuu mitään...Harmillista, sillä minä jos joku olen jouluihminen ja nautin joulun laittamisesta lahjojen ja korttien antamisesta yms. Mutta kai se yksi joulu menee ilman laittamistakin...

Kaikesta huolimatta oikein

mukavaa  joulunodottelua kaikille.
Pian on vuoden pimein aika lusittu ja alkaa päivät pitenemään ja taas jaksaa paremmin ...


Kommentit

 1. Moikka tätsykkä! Riina kirjottelee taasen tässä.

  Höh, kyllä mulle ainakin näkyy kaikki kuvat ja tekstit ihan siivosti allekkain linjassa. Tosin voi olla että jotkin selaimet ja selainten eri versiot ei osaa lukea blogspotin koodia tai picasan koodia oikein. (Esim. internet explorer yleensä tekee sitä.) Noh, mikä lie. Ei näistä valmiiden sivutarjoajien koodeista aina tiedä.

  Piti jo tuohon viimekertaiseen kirjoitukseen kommentoida mutta se sitten unohtui tässä muutenkin kiireellisessä touhotuksessa. Kraapustampa siis tällä kertaa senkin edestä.

  Työpaikka-asiaan voin kommentoida vain näin nuoren ihmisen näkökulmasta, mutta mitä nyt olen itse päätellyt niin nykyään panostetaan aivan liikaa siihen suorittamiseen ja "yhteiskunnallisten arvojen" kumartamiseen.. Eli pitää raataa jossain "oikeassa työssä" takalisto pitkällään ja hankkia mahd. paljon meriittejä. Tuskimpa jossain hevoskengittämössä vuonna nakki ja papusoppa ymmärrettiin minkään kiiltävän killingin päälle ja siihen kuka tekee eniten tunteja päivässä. *pyörittelee silmiä* Ja silti elettiin silloinkin. Kuinka ollakkaan.

  Mitä olen tässä itse vierestä äitini taistoa työn kanssa seurannut niin olen jo hyvän aikaa sitten päättänyt että hakeudun mieluisaan lestiin vaikka väkisin tai luon sellaisen itse. Kerran sitä tämä elämä vain eletään.. ehkä. :)

  Niin ja minä ainakin käyn tarkistamassa nämä sun blogi-sivut noin kerran päivässä ja luen jos on jotain uutta. Järkeviä kommentteja on välillä vaikea keksiä ja itsestä ainakin tuntuu jotenkin tyhmältä jättää joka kerta jotain "Joo aivan näin, hyvä hienoa"-kommenttia missä ei sitten oikein sano mitään kuitenkaan. :D

  Ainiin juu ja niinkuin tuossa taannoin taisin taustalla tuhahdella kun Leilan kanssa juttelit puhelimeen ettet muka osaa kirjottaa, niin höpölöpö kun mun silmään on ainakin ihan hyvää ja sujuvaa tekstiä. Varsinkin tuolla muistelu-blogissa olet kirjoittanut oikein kutkuttavasti ja tarpeeksi, muttet liian, kuvailevasti.

  Mitäs vielä piti kälistä... Ainiin! Tuo on hieno juttu että olet laittanut kuvia korutöistä näytille. Tosi upeita! Laita ihmeessä vaan lisää jos siltä tuntuu. Tässä on ainakin yksi innokas ihailija. (Onkos Astalla muuten jo joku blogi? Senkin pitäisi pistää näytille omia teoksiaan! Tai tietty ymmärrän ettei välttämättä ihan kaikkea halua jakaa, mutta kuitenkin!)

  Noniin.. eiköhän tämä novelli ole tällä kertaa tässä. Onnea sinne uuden lapsen odotukselle ja hyvää joulua joka iikalle täältä Porin puolesta. :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti ymmärsit ystävällisyydeksi, sillä ilman minkäänlaista kieroutta mielessäni nuo tekstin poukkoilut kerroin. Ne todellakin johtuvat selainten "lukutaidosta". Firefox ymmärtää, mutta IE 8 ainakaan ei. Ei siis kannata olla enempi huolestunut!

  Kiitos kauniista kuvistasi ja tunteikkaista sanoistasi! Hyvää Joulua sinulle ja läheisillesi!

  Se narisija

  VastaaPoista
 3. Riinuska piinuska ihanaa kun kirjoitit tätsykälle. Palaan linjoille kun tää köhiminen helpottaa. Hyvää Joulua ja joulupukin odottelua sinne Porinpuoleen.

  Pena et sie oo mikään narisija!
  Tiedän että kommentoit ihan ystävänä ja kaverinan. Toivon todella, että jaksat ja viitsit kommentoida tulevaisuudessakin. Oikein Hyvää, Rauhallista ja Rentouttavaa Joulua myös sinulle ja läheisillesi. Nyt menen köhimään taas tuonne sängynpohjalle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti