Hip Hei iloinen perhetapahtuma

Kuten tuonne vaellusnettiin kirjoitinki jo.. Yhtään ei enää haittaa ja harmita vaikka meillä on flunssa päällä ja yskittää niin maan kovaa..
Vanhempi poikani ilmoitti tänään klo 13:23, että meistä on leivottu triblamummu ja paappa. Fanny sai hartaasti odotetun pikkusiskon ja Jere toisen serkkuflikan.
Fanny on tähän mennessä ennustanut kuudelle odottavalle äidille kumpaa sukupuolta odotettu vauva on ja aina on mennyt oikeaan !
Muutama päivä sitten hän oli oikein hermostunut kun joku oli maininnut että hänestä ihan tuntuu että Fanny saa veljen.. Fanny oli tomerasti todistanut että EI kun se on tyttö.
Neidin strategiset mitat voi vielä tässä vaiheessa mainita (myöhemmin neidit eivät sitä suvaitse =) ne olivat ovat 50 cm ja 3650g eli hyvänkokoinen tyttö.

Nyt vain odottelemme että parannumme paapan kanssa jotta pääsemme katsomaan. Kyllä elämä onkin vain sentään ihanaa

Kommentit

 1. Sydämelliset onnitteluni mummulle, paapalle, neidille ja hänen vanhemmilleen ja kaikille läheisille! Olette saaneet hienon joululahjan!

  VastaaPoista
 2. Lämpimät kiitokset onnitteluista. Meillä oli jännää, kun odoteltiin että syntyykö vauva samana päivänä kun paappa (24.12) mutta meni päivällä yli. Ja aivan totta ei parempaa joululahjaa voi elämässään saada =)

  VastaaPoista
 3. Jouluvauva :D Onnea triplamummulle! Kaikille muillekin tietysti myös, etenkin pikkuiselle.
  Varmasti tuollainen tapahtuma tekee joulun ihan täydelliseksi!

  VastaaPoista
 4. Ruska: Triplamummu kiittää =)Tänään vihdoin flunssa on siinä mallissa että pääsimme vauvaa katsomaan ja olihan hän ihana!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti